Superlative lunch...unique amberjack and fantastic spaghetti with sardines
Barbara Tonin
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07 Ottobre 2025
10,0
It was recommended to me by friends after having been there twice for lunch a while ago. Honestly, I was a little disappointed. Prices are medium-high (we already knew that), the quality of the dishes and menu are average. The service could be improved.
vittorio bergamaschi
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09 Settembre 2025
6,0
Impeccable, competent, and efficient service. Very friendly waiters. A lovely surprise starter even though I hadn't ordered anything. Very peaceful in a small, well-planted courtyard. A wonderful discovery.
Laura Pellero
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21 Agosto 2025
10,0
On a trip from Bologna, my girlfriend and I chose to try this restaurant in the center of Verona and what can I say... SUPERB!!!
Lorenzo Ottoni
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19 Agosto 2025
10,0
Beautiful experience, you can feel the search for quality in the dishes, very elegant staff and service
Pier F.
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05 Agosto 2025
10,0
I've been to L'Oste Scuro three times, and each time it's been a culinary experience of the highest caliber. I was particularly impressed by the exceptionally fresh seafood, the creative menu, and the warm, professional service. Absolutely recommend it – 5/5 ⭐️
Khitam Ajlouni
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03 Agosto 2025
10,0
Siamo rimasti sorpresi dalla bellezza della presentazione dei piatti e dalla qualità del pesce,un gioco di sapori ed un abbinamento particolare tra portate e vini , perfetto. Molto soddisfatti anche dal servizio , ragazzi giovani, discreti e comprensibili nella spiegazione dei piatti! Ci ritorneremo!
Giovanni
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25 Luglio 2025
10,0
A place where every return is a pleasure
Louis Foley
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30 Giugno 2025
10,0
An exceptional "osteria" that truly deserves a Michelin star.
A very well-balanced tasting menu, with great finesse and haute cuisine centered around seafood - unusual and very tasty recipes.
Warm and competent service.
High-quality wine list as well.
A superb discovery!
Want to come back again and again!!
So. D
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26 Giugno 2025
10,0
Quando si parla di pesce a Verona l'Oste Scuro ne è protagonista.
Qui il pesce è presentato nella sua semplicità, poca lavorazione ma ricerca della materia. Una carta menu che da ampio spazio alla selezione del pesce crudo.
Ambiente gradevole e servizio al tavolo informale ma professionale.
Una certezza in città.
ALBERTOG
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15 Aprile 2025
10,0