beautiful restaurant, wonderful service, innovative menu, and complementary desserts. what more could you ask for!
Cassidy Cao
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19 Febbraio 2025
10,0
Locanda San Lorenzo is a gastronomic excellence that combines tradition and innovation.
Cozy atmosphere, impeccable service and refined dishes prepared with high quality local ingredients.
Exceptional selection of wines and attention to detail make every experience unforgettable.
Absolutely worth trying… and coming back!
Mirco Favero
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14 Febbraio 2025
10,0
Splendid dinner to make you feel like family, the warmth and professionalism are certainly the strong points, at the end the chef also came out to ask if everything was OK and to give our thoughts
Ivano Maset
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08 Febbraio 2025
10,0
Restaurant that fully reflects the expectations of a restaurant with a Michelin star on all fronts:
- Excellent food: starting from the bread and oil (offered as an accompaniment to the bread) passing through the appetizers (offered) continuing with the excellent first courses and finishing with the house pastries (also offered)
-Excellent service: excellent management of dinner times, very friendly and with constant attention to the customer
-enveloping atmosphere: everything is very well looked after and no discordant notes
-very honest bill: 42 euros considering having ordered, per person, a first course, two bottles of water and a coffee with appetizer and house pastries offered
We will definitely be back
andrea capizzi
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05 Febbraio 2025
10,0
Saltellando tra le alpi lascio Malga Panna nell' innevata Moena e torno nei luoghi di villeggiatura di quand' ero bambino.
Da Tambre alla locanda il passo è breve e ritornare a deliziare il palato a suon di agnello credo sia la cosa più ovvia.
Ma oggi... anche se tendenzialmente non gradisco i menu' degustazione, mi è' caduto l' occhio sulla selvaggina.
Se il capriolo è il cervo erano quasi scontati per la loro straordinaria esecuzione, mi ha lasciato sconcertato l' anatra selvatica.
Un anatra lavorata, preparata e cucinata rispettando la particolarità del gusto della selvaggina.
Due cotture da ricordare!
Gli altri piatti non sono da meno, come del resto i dolci e i vini importanti locali e non.
Nel pagare il conto ho notato un libro che ho prontamente acquistato, un libro che ripercorre la storia di questo luogo, che parla di un omaggio a un grande cuoco e che ripercorre la storia con delle ricette.
Leggendo questo bel libro mi ha fatto riflettere, apprezzando appieno non solo il cibo, ma quell' atmosfera accogliente piena di estrema passione per il servizio.
Il piatto è il cibo sono importanti, ma senza lo staff che ci mette amore, passione e sentimento...
anche la migliore pietanza apparirebbe come " una idea vuota".
Che dire...
Bravi, Bravi, Bravi.
Stefano Z
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12 Gennaio 2025
10,0
An elegant and delicious restaurant where you can have lunch or dinner in a special location, whether for an anniversary or a business lunch. Everything was very good and looked after. I will definitely be back.
King Dragon
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06 Gennaio 2025
10,0
A discovery. It is a new experience, a true journey through the senses. To be repeated. Highly recommended.
Tiziana Pizzolitto
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27 Dicembre 2024
10,0
Gorgeous snails!!
but also everything else ♥️
Chiara Bacco
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24 Dicembre 2024
10,0
Very nice place, very fresh food and always refined dishes. Not cheap but recommended.
Cris CBara
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30 Novembre 2024
10,0
Che il San Lorenzo fosse un ristorante rinomato, lo sapevamo un po' tutti. Che dal menù escano piatti che hanno convinto la commissione stellare, pure. Tartare di trota marinata dell’Alpago, ravioli di cinghiale in salmì, maialino tramacchiato di Fregona arrostito e tanti altri che hanno reso famoso questo locale. Tra tutti, però, ve ne è uno che merita menzione e pure il viaggio: “Lumache croccanti con crema ai due agli”, si legge. Strepitose, a dir poco.
Bambomix
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06 Ottobre 2024
10,0