It would be worth returning just for the automatic bathroom door... how nice to wash your hands and go out without touching the handle, very good pizza and finally with delicious asparagus, spectacular unfiltered draft beer, excellent service... The environment: it seems like a leap into the past and the staff are very kind but not cloying. We will definitely be back.
Diego Bontorin
.
05 Maggio 2024
10,0
Located in Camposanpiero, Locanda Pizzeria Tergola is a culinary haven that stole our hearts during our week-long stay. From the warm welcome to the flavorful dishes, every moment was a delight. The delicious pizzas and homemade pastas were exquisite, reflecting the rich culinary traditions of Italy. But what truly set this place apart was its sense of community – dining here felt like being part of a big Italian family. If you're in Camposanpiero, don't miss the chance to experience the magic of Locanda Pizzeria Tergola.
Parvana Yusifova
.
03 Maggio 2024
10,0
Informal place, excellent food, very friendly staff.
Super recommended
Cristiano Scalabrini
.
26 Aprile 2024
10,0
Fantastic pizza. Very kind staff.
Luca Righetto
.
17 Aprile 2024
10,0
I'm a little ashamed since I've never been there in many years but after reading the reviews (if done honestly you always serve, understand Filippo?) I wanted to take a tour. As far as hospitality is concerned, everything is true, exquisite people with years of work experience who know how to welcome a guest. The dishes are simple but genuine and done well, all in a clean environment without too much confusion even if the place is full on a Saturday evening. The thing that surprised me most, after seeing other places, was that I was never neglected.... Without bothering you too much, one of the managers asks you if everything is fine and if there are any complaints about the dishes. .... Over the years I have been abandoned many times by the waiters but this place makes the difference. We will see each other again, thank you for your kindness and my advice is to go and book in advance.
Gianluca Bustreo
.
10 Marzo 2024
10,0
I was passing through for one night. It was Saturday and the place was packed (good for them!)
The lady at the house was honest and precise about the waiting times for take-away pizza. I got a vegetable gardener. Great. Large and well filled.
Matteo
.
02 Marzo 2024
10,0
How beautiful! There are still places like this!!! They welcome you with extreme cordiality, the authentic kind that almost makes you want to hug them, and they make you feel good, they offer you the best cuisine, the one made of passion and talent, beautiful smiles with everyone and honest. HIGHLY RECOMMENDED
Ange
.
28 Febbraio 2024
10,0
Beautiful and well-kept place, typical aspect of a welcoming and familiar tavern.
Excellent and very fast service, very very good pizzas and dessert too, we will definitely be back!
Price more than fair.
Margherita
.
28 Febbraio 2024
10,0
Come vi ho già descritto nella mia presentazione io non lascerò mai recensioni negative perché le esperienze possono essere singole anche quelle spiacevoli, in questo caso sono tornato per la seconda volta in questa pizzeria ed oltre ad aver trovato un ottimo menù alla portata di tutti ho mangiato veramente bene Porzioni abbondanti, ottimo clima conviviale e una carta di vini di tutto rispetto. Non mi permetterei mai di dare giudizi negativi come ho già letto su questo attività in base al fatto che non consegnano pizze, ma li fa sempre parte di una mentalità morta con l’era glaciale.
La signora ti accoglie calorosamente all’ingresso e poi vieni accompagnato al tavolo con tanta tanta ospitalità.
Da segnalare le ottime pizze veramente abbondanti e i dolci fatti in casa; sulla carne specie la crostata un tripudio di sapori.
Ottimo conto, una sicurezza.
Alla prossima ✌️
Metticelli
.
06 Dicembre 2023
10,0
Ero a Camposanpiero dove mi reco spesso dal mio eccezionale fabbro, "La Fucina Artistica" appunto di C amposanpiero. Un fabbro artista , capace, professionale, pratico . Di passaggio e ormai stanco e affamato cercavo una pizzeria che mi aveva indicato il navigatore, ma dopo diversi kilometri stremato vedendo il cartello pizzeria, mi fermo e scendo. Due ragazzi nonostante il clima stanno consumando all'aperto e chiedo loro informazioni. Subito gentilissimi mi confermano che è la migliore pizzeria della zona.
Locale informale tipico da Taverna, accogliente. Tutti subito molto cortesi e disponibili mi preparano la pizza da asporto, volendo riprendere subito il viaggio ancora lungo. Mi passano davanti piatti dall'aspetto appetitoso e vedo ovunque persone e gruppi che consumano piatti di tutti i generi, dagli antipasti ai primi secondi e pizze, direi anche alcune molto particolari . Bellissime vetrinette ricche di antipasti freddi ed altre di dolci.
Mi intrattengono un po' col gentilissimo oste , il proprietario e con la Sua mamma, poi il padre e infine chiacchero con i pizzaioli. Una bellissima squadra affiatata.
Essendo io di San Candido si mettono tutti a parlare di Sinner che non conosco personalmente ma so tante cose che mi hanno raccontato.
Un locale dove tornerei volentieri per provare qualche portata di primi e secondi.
La pizza ben tagliata , consumata guidando, era buonissima ed è risultata leggera e degeribilissima. Un piacere e una gran voglia di tornarci, peccato però che è lontana , appunto da San c6e viaggiare dopo cene è complicato, bisognerebbe fermarsi a dormire. Tornerò presto qui perché il fabbro sta sviluppando alcuni prodotti di arredo che ho creato per la linea di prodotti per Atelier of Architecture, prodotti che esprimano la sobria raffinata eleganza.
Perché mi reputo un gourmet ? Perché mangio insipido da sempre e ho acquisito un palato particolarmente sopraffino e ho il piacere di sentire gusti e retrogusti e capire spesso le componenti.
luca v
.
23 Novembre 2023
10,0