Very positive experience, very good food and very nice location, we will be back.
Federico Lusa
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15 Febbraio 2025
10,0
Excellent food and service! Highly recommended
Francesca Elle
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12 Febbraio 2025
10,0
Kind and very polite, clean and well-kept place.
We ate and drank very well. Experimented dishes with great research behind them.
lorenzo zocca
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22 Gennaio 2025
10,0
Excellent food, I also appreciated the formula of trying many dishes but I didn't like some of the starters. Good selection of wines and honest prices. Service a little slow even though I visited midweek and there were few other diners.
The tortellini and all the second courses I tried were spectacular.
loris zhang
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14 Gennaio 2025
8,0
Excellent I recommend it to everyone
Davide Gondoni
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07 Gennaio 2025
10,0
Restaurant between Bologna and Ferrara,
Stellar quality-price ratio.
I highly recommend the language even to those who have never tasted it,
Really excellent.
WELL DONE!
Simone Todaro
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05 Gennaio 2025
10,0
Culinary experience of great depth: menu not extensive but still varied and intriguing, excellent raw materials, remarkable creativity. Particular but welcoming environment (plenty of space between the tables), varied and different from the usual wine list. The only flaw: cold staff, not too well trained. Characteristic owner, courteous and smiling (and that's no small feat)
Andrea Ugolini
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10 Dicembre 2024
10,0
Posto consigliato da colleghi. La locanda evoca locali di altri tempi, frugale ma con stile. Propongono menu degustazione da 6 o 9 portate, abbiamo optato per le 9 portate con tanta soddisfazione. Piatti ricercati e molto buoni… fantastico il tacos emiliano e l’agnello. Piccolo punto di attenzione : poca scelta per i bambini.
Gran pranzo in un posto che sapeva di casa
ZioNino99
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10 Dicembre 2024
10,0
Excellent menu with original proposals and all delicious, full of vegetarian dishes and refined ingredients, I recommend the tasting route
Cinzia Bigini
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09 Dicembre 2024
10,0
Nella degustazione a sei portate dell’altra sera, spiccano diversi lati positivi.
Quelli non legati al cibo sono il gentilissimo servizio, la cordialità ed il suggestivo dehors.
Durante la cena abbiamo assaggiato una chitarrina alla faraona e fegatini da paura (in senso buono), un’azzeccatissima rapa in salsa al pepe verde ed un agnello alle erbe con limone bruciato, come si dice dalle mie parti “da andarci apposta”.
Lo spaghetto al pomodoro, che aveva come coprotagonista il cocco, è stato un piatto che ci ha sfiorato senza colpirci: il cocco era un ospite forzato e poco convincente.
Il mio dolce al peperone sulla carta interessante, ma
Nel risultato finale una provocazione e non un dolce, tantomeno un dolce buono.
I tempi sono stati molto lunghi tra un antipasto e l’altro, poi via via si sono ristretti, portando nel complesso ad una tempistica sensata.
Rhg8z
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08 Settembre 2024
8,0