Very nice place, the dishes are refined, they are not the classic recipes but here they try to raise the bar and while they succeeded with the appetizers and the first courses perhaps it doesn't happen with the second courses, the diaphragm for example was seasoned with too much sauce intrusive. The staff is very friendly and knowledgeable. I will definitely be back to try something else.
Ivano Cutinella
.
12 Novembre 2024
8,0
Very nice place, the food is very good and the value for money is excellent.
Roberto Paradisi
.
11 Novembre 2024
10,0
Very positive experience in a very well-kept location and with truly attentive staff. I chose the 9-course tasting menu, the right quantities that allow you to get to the end and fill yourself up, savoring the quality of the products and the mastery in preparation. Excellent value for money for me.
Gianluca Casadei
.
04 Novembre 2024
10,0
Excellent experience, amazing cuisine
Il Kinz
.
08 Ottobre 2024
10,0
A restaurant where you always have excellent food and wine experiences!
Tiziano Conti
.
30 Settembre 2024
10,0
Refined cuisine with prices that reflect the offer
The service could improve in the presentation of the dishes and in the wine service
Well-kept historic building
Worth trying and returning as the menu varies every week
Nicola Montone
.
22 Settembre 2024
8,0
A pleasant discovery
If you like land cuisine... try it... and try the two tastings... when I saw the price I couldn't believe it... quality of the raw materials and presentation truly worthy of a starred table
Gennaro Silvestro
.
16 Settembre 2024
8,0
Nella degustazione a sei portate dell’altra sera, spiccano diversi lati positivi.
Quelli non legati al cibo sono il gentilissimo servizio, la cordialità ed il suggestivo dehors.
Durante la cena abbiamo assaggiato una chitarrina alla faraona e fegatini da paura (in senso buono), un’azzeccatissima rapa in salsa al pepe verde ed un agnello alle erbe con limone bruciato, come si dice dalle mie parti “da andarci apposta”.
Lo spaghetto al pomodoro, che aveva come coprotagonista il cocco, è stato un piatto che ci ha sfiorato senza colpirci: il cocco era un ospite forzato e poco convincente.
Il mio dolce al peperone sulla carta interessante, ma
Nel risultato finale una provocazione e non un dolce, tantomeno un dolce buono.
I tempi sono stati molto lunghi tra un antipasto e l’altro, poi via via si sono ristretti, portando nel complesso ad una tempistica sensata.
Rhg8z
.
08 Settembre 2024
8,0
Bontà finezza cortesia, queste sono le parole che mi vengono in mente pensando alla locanda pincelli. Di tanto in tanto torniamo qui già sapendo che usciremo pienamente soddisfatti. La loro cucina è bontà e innovazione con semplicità allo stesso tempo. Il personale è sempre corretto e gentilissimo sempre attento. Merita il primo posto, dell Emilia Romagna.
ILENIAGIA
.
18 Agosto 2024
10,0
We eat very well.
Friendly and helpful staff.
The pepper dessert is incredibly good
Stefano B
.
01 Agosto 2024
10,0