Excellent I recommend it to everyone
Davide Gondoni
.
03 Gennaio 2025
10,0
Culinary experience of great depth: menu not extensive but still varied and intriguing, excellent raw materials, remarkable creativity. Particular but welcoming environment (plenty of space between the tables), varied and different from the usual wine list. The only flaw: cold staff, not too well trained. Characteristic owner, courteous and smiling (and that's no small feat)
Andrea Ugolini
.
10 Dicembre 2024
10,0
Excellent menu with original proposals and all delicious, full of vegetarian dishes and refined ingredients, I recommend the tasting route
Cinzia Bigini
.
09 Dicembre 2024
10,0
Creative cuisine with excellent raw materials in a truly evocative location
Sabrina Bordin
.
07 Dicembre 2024
10,0
Very nice place, the dishes are refined, they are not the classic recipes but here they try to raise the bar and while they succeeded with the appetizers and the first courses perhaps it doesn't happen with the second courses, the diaphragm for example was seasoned with too much sauce intrusive. The staff is very friendly and knowledgeable. I will definitely be back to try something else.
Ivano Cutinella
.
12 Novembre 2024
8,0
Very nice place, the food is very good and the value for money is excellent.
Roberto Paradisi
.
11 Novembre 2024
10,0
Very positive experience in a very well-kept location and with truly attentive staff. I chose the 9-course tasting menu, the right quantities that allow you to get to the end and fill yourself up, savoring the quality of the products and the mastery in preparation. Excellent value for money for me.
Gianluca Casadei
.
04 Novembre 2024
10,0
Excellent experience, amazing cuisine
Il Kinz
.
08 Ottobre 2024
10,0
Nella degustazione a sei portate dell’altra sera, spiccano diversi lati positivi.
Quelli non legati al cibo sono il gentilissimo servizio, la cordialità ed il suggestivo dehors.
Durante la cena abbiamo assaggiato una chitarrina alla faraona e fegatini da paura (in senso buono), un’azzeccatissima rapa in salsa al pepe verde ed un agnello alle erbe con limone bruciato, come si dice dalle mie parti “da andarci apposta”.
Lo spaghetto al pomodoro, che aveva come coprotagonista il cocco, è stato un piatto che ci ha sfiorato senza colpirci: il cocco era un ospite forzato e poco convincente.
Il mio dolce al peperone sulla carta interessante, ma
Nel risultato finale una provocazione e non un dolce, tantomeno un dolce buono.
I tempi sono stati molto lunghi tra un antipasto e l’altro, poi via via si sono ristretti, portando nel complesso ad una tempistica sensata.
Rhg8z
.
08 Settembre 2024
8,0
Bontà finezza cortesia, queste sono le parole che mi vengono in mente pensando alla locanda pincelli. Di tanto in tanto torniamo qui già sapendo che usciremo pienamente soddisfatti. La loro cucina è bontà e innovazione con semplicità allo stesso tempo. Il personale è sempre corretto e gentilissimo sempre attento. Merita il primo posto, dell Emilia Romagna.
ILENIAGIA
.
18 Agosto 2024
10,0