And finally the Locanda Dei Casta arrives at the Sea of Senigallia!
And from the sand the step is short, and you find yourself sipping fresh cocktails and served with joy, to accompany you then to satisfy the palate, and believe me of every taste, vegan that you are!!
Cristina never disappoints with her Staff. I must say that I always eat everything, but her Red Peppered Mussels, are a delight!
The fried calamari was amazing, not to mention the desserts ...
But you have to try it! 😉
Luisa Berardo
.
06 Luglio 2025
10,0
Last year we ate in Fano, these days we went to Senigallia: Locanda dei Casta is a certainty and confirms itself at the top!! You can feel that there are ideas and perspectives behind it!! Always better!!
Antonella Brighi
.
06 Luglio 2025
10,0
The Casta Inn arrives in Senigallia! Exclamation mark, historic managers from Fano bring first courses of good quality, abundance and fair price! Large menu with excellent choice based on fish, we had a good time, paying the right amount for what in other places we would have overpaid just for the name of the place. This place deserves a relaunch not only for the excellent cuisine, but also for the location, because it is in a quiet area on the seafront and it is possible to easily find parking, simple place not crowded and excellent for families. Kindness and courtesy in the service and above all excellent dishes. A destination for passing through, a mandatory stop in this place.!!!! Let's spread the word
Dr. Giuseppe Minniti
.
22 Giugno 2025
10,0
The change of management was providential. Aperitif with "focapizza", a stuffed focaccia made with super crumbly pizza dough! I recommend the seafood carbonara and the mussels pepper. Super friendly service and great music✌🏻
Paolo Spadaro
.
13 Giugno 2025
10,0
Ho trascorso un periodo di vacanze a Cesano frazione di Senigallia ed ho avuto occasione di cenare per diverse sere presso il ristorante Locanda dei Casta. Il mio giudizio è più che ottimo poiché ho voluto provare durante le diverse serate un po tutti i piatti del menù. Devo esprimere senz'altro un giudizio positivo nei confronti della cucina che prepara, sia i primi piatti che i secondi con cura esprimendo un tocco personale da parte della cuoca che pur cucinando piatti locali marchigiani pone un tocco particolare agli stessi con sapori unici. Le portate soprattutto di pesce sono gustose e ben cucinate e servite, quindi manifesto i miei complimenti alla cuoca, marchigiana verace.
Ho provato anche la pizza, che sebbene croccante e ben cotta forse qualche pecca nella lievitazione e troppo pomodoro che copriva altri sapori, quindi al fine di migliorare la pietanza consiglierei di rivedere la la ricetta della pasta ed i vari ingredienti.
Un complimento al servizio, sia del barista e personale di sala, solleciti, gentili e molto disponibili.
In conclusione ottime cene di pesce, sia primi che secondi piatti.
La qualità prezzo poi è più che ottima, buon cibo con prezzi contenuti. Ed anche buon vino, sia bianco che rosso.
Considerato che sono anni che vengo in questa località, senz'altro ci tornerò ogni sera negli anni futuri.
Valerio
.
09 Giugno 2025
10,0
Quiet place and very kind staff. I recommend the Casta spritz
Luca Cerioni
.
08 Giugno 2025
10,0
Posto informale ma molto accogliente. Abbiamo mangiato bene e con vista mare! Il personale giovane e cordiale. I piatti sono stati abbandonati e il prezzo moderato.
Imma O
.
01 Giugno 2025
8,0