I apologize if I only published this photo but the dishes were finished immediately, they were too good. The service is attentive. A good place to enjoy good meat dishes.
Angelo D'Onorio De Meo
.
13 Aprile 2025
10,0
We booked and, once there, decided to have lunch outside. Quiet atmosphere, you eat peacefully, spending excellent time in a comfortable environment and at the right times
The food; absolutely excellent! Delicious dishes, very well made, well presented and also pleasant to look at. The service was excellent, kindness and courtesy, absolutely professional.
Perfect portions. The only note, the gnocchi, were so good that one portion isn't enough 🤣👍
We will definitely be back.
Excellent prices.
EtienneSimon Templar
.
09 Marzo 2025
10,0
Large, recent and well-kept restaurant, with typical dishes of the local cuisine, including "Làine and beans" soups or goat main courses, with a side dish of local vegetables, to be savored calmly. Parking available on site. If you have time, go and visit the village of Campodimele.
The term "làine" (or lagane or lacne) derives from the Greek "laganon"; Homemade pasta soup cut into fettuccine.
Achille De Santis
.
23 Febbraio 2025
10,0
Me lo ricordavo diverso perchè mancavo da diversi anni, ma devo dire che il locale è cresciuto molto, ora è molto più elegante, mantenendo però la sua caratteristica di ristorante di montagna e soprattutto è cresciuta la qualità e la cura nella preparazione del cibo. In cucina ci sanno fare. Ottima la tartare, super la zuppa di cicerchie, buonissimi gli gnocchi al ragù di cinghiale, ottimi i dolci. Bella scelta di vini. Servizio senza sbavature. Consigliato.
Cesare P
.
28 Gennaio 2025
10,0
Located in the country of the long-lived, this place was a very pleasant surprise. I ate, I think, the best braised cheek ever.
Tommaso Grenga
.
14 Gennaio 2025
10,0
Superlative restaurant nothing else to add if you are in the area don't hesitate to stop you won't regret it......
Antonio Topo
.
12 Gennaio 2025
10,0
To be recommended without ifs or buts!
Mino Reganato
.
10 Novembre 2024
10,0
Siamo sempre alla ricerca di nuove esperienze gastronomiche e ci hanno consigliato di provare questo ristorante a Campodimele.
Abbiamo preso l'antipasto "Stuzzichino", presentato con una selezione di salumi, formaggi, frittatina, olive itrane accompagnate da alcune terrine di cicerchie e fagioli e abbiamo subito avuto la sensazione di gustare delle pietanze do ottima qualità, tipiche delle zona. Saltando i primi che proveremo una prossima volta, ho voluto provare il brasato fondente, una guancetta di vitello preparata con una chips di limone e fondo bruno che ne esaltava il contrasto, tutto molto buono. Mia moglie amante dei formaggi ha voluto provare il tagliere misto (li ho provati anche io) e abbiamo ritrovato sapori locali oramai scomparsi dalle nostre tavole. I dessert sono fantastici: noi abbiamo provato "omaggio a Campodimele" e " Cheesecake ai Lamponi" entrambi veramenti buoni.
Il conto è nella norma.
Ritorneremo !
minotorino
.
10 Novembre 2024
10,0
Excellent quality, serious rd essential
Vittoria t
.
10 Novembre 2024
10,0
Excellent lunch, excellent food, very well treated, recommended
Serena Zompanti
.
27 Ottobre 2024
10,0