Il viaggio per raggiungerlo di sera col gatto delle nevi, sotto una bella nevicata, e l’arrivo nello spiazzo con l’albero secolare completamente addobbato ed un caldo vin brulé di benvenuto sono stati veramente una bella esperienza. La gestione dell’alto afflusso è stata più che soddisfacente, si vede che sono abituati e tutto si è svolto senza intoppi. Alcune cose che abbiamo mangiato erano veramente buone, come la raclette, gli affettati e le famose costolette, altre un po’ meno, ma sicuramente il menù è vario. Le quantità non sono così abbondanti, nonostante la varietà, da non lasciare spazio per i dolci (forse la cosa più deludente). Il tutto ci è sembrato un po’ troppo alla ricerca dell'effetto instagram per essere autentico. Infine il rapporto esperienza/prezzo ci è sembrato un po’ sbilanciato ma comunque è una delle cose più originali da fare nei dintorni.
Bufalo1
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01 Aprile 2025
8,0
They managed to reconcile me with polenta, that says it all!
Marco Bianchin
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30 Marzo 2025
10,0
A place known thanks to the 4 restaurants television format, you can get there for lunch on foot via the roe deer path and this makes it a unique experience. A truly unique and beautiful location, quality food with local products and a wide choice. Efficient and courteous service. Super recommended
Pietro Nicodemo
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29 Marzo 2025
10,0
Great food. Nice staff! Even the racing athletes came to visit!
Lutz Lutterbeck
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25 Marzo 2025
10,0
Delicious food, very nice service, beautiful place!
Julien Bourtembourg
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21 Marzo 2025
10,0
Amazing lunch, best Carbonara have ever eaten. Stunning service, perfect in every way
Dom Northam
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11 Marzo 2025
10,0
Beautiful experience! We went up to the refuge with the snowcat, as soon as we arrived we were greeted by hot mulled wine served directly outside the refuge; once we entered we were greeted by the owner who showed us to the table.
The rooms of the refuge are beautiful, warm and welcoming, the tables large, comfortable and well set.
The typical mountain menu was really good with more than generous doses; everything well prepared and tasty.
The waiters are all very kind, professional and helpful.
For the experience we have, we found the price correct, certainly to be recommended to everyone.
Marco Morosini
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10 Marzo 2025
10,0
I reached the restaurant on foot along the snowshoe trail about 1km from Port Serrand. The trail is well-trodden and of medium intensity. When you reach your destination, the location fills your vision. A priceless panorama. Directly connected to runway 7, a large and open space dedicated to relaxing in the sun. I enjoyed a pleasant outdoor aperitif thanks to the wonderful sunny day, a well-made spritz accompanied by pretzels with cheese fondue. During lunch I was able to taste various excellent specialties, cold cuts, cheeses, sausages, a trio of polenta, all very tasty and cared for. The
Ribs with mustard sauce are top! The staff is friendly and customer focused. The restaurant is frequented by many foreigners. I recommend a tasting stop in this place, it's worth it especially if you appreciate local cuisine, in a mountain setting.
Roberta T.
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08 Marzo 2025
10,0
Spectacular I recommend it wholeheartedly.
Nicola Luongo
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07 Marzo 2025
10,0
Ci sono capitato per caso in mezzo a una tempesta di neve e mi sono fermato per caffè e grappe. Il posto è incantevole, curato, organizzato e pulito. Lo staff gentilissimo. Ho prenotato per il pranzo qualche giorno dopo ma causa piste chiuse non sono riuscito a raggiungerlo. Il personale è stato comunque molto gentile e comprensivo quando ho chiamato per cancellare. Spero di riuscire a tornarci presto.
Er D
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03 Febbraio 2025
10,0