Very nice place with a breathtaking view, excellent food. Prices are not exactly cheap but in line with the quality of the food.
Alessandro Fiorentini
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05 Settembre 2025
10,0
Good food, average prices, not very fast service
Piero Anti
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02 Settembre 2025
8,0
Good morning everyone, yesterday at lunch during a motorcycle trip I had the pleasure of discovering this magnificent place. The atmosphere is very beautiful, typical mountain, and the dishes are very good and the portions are more than reasonable. The polenta with cheese was as soft as a cloud and the trio of excellent and very tender meats. I will be happy to return.
Cristian Oranges
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31 Agosto 2025
10,0
A mountain restaurant, more than just a cabin, it retains the flavors of the high mountains. The service is young, quick, and polite. I highly recommend it for its genre.
Massimiliano Caviglia
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30 Agosto 2025
8,0
Beautiful, very unique and high-quality place. The dishes are all very well-prepared and served by trained staff. The lawn with deck chairs for sunbathing is also lovely.
Luciana
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29 Agosto 2025
10,0
Enchanting place on the road to the Piccolo San Bernardo Pass with breathtaking views. You eat on the terrace or in closed houses if it is cold or windy. I took the house speciality: Pork ribs (tips but in whole format) with mustard with tanned polenta and baked potatoes... delicious. It is then possible to stay in the garden equipped with deckchairs, swimming pool and bar to sunbathe and/or relax. The kitchen is always open. Prices average for the area. Friendly staff.
Maurizio Occhionero
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21 Agosto 2025
8,0
Lo Riondet is a truly beautiful place, with a picture-perfect view. The food is delicious, from appetizers to desserts. There's plenty of outdoor space with loungers for sunbathing and a pool for kids and adults to play in. Ample parking is available.
Andrea
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19 Agosto 2025
10,0
Good restaurant, on nice days you can also get a sandwich at the outdoor kiosk.
Alex Gambini
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19 Agosto 2025
8,0
Il viaggio per raggiungerlo di sera col gatto delle nevi, sotto una bella nevicata, e l’arrivo nello spiazzo con l’albero secolare completamente addobbato ed un caldo vin brulé di benvenuto sono stati veramente una bella esperienza. La gestione dell’alto afflusso è stata più che soddisfacente, si vede che sono abituati e tutto si è svolto senza intoppi. Alcune cose che abbiamo mangiato erano veramente buone, come la raclette, gli affettati e le famose costolette, altre un po’ meno, ma sicuramente il menù è vario. Le quantità non sono così abbondanti, nonostante la varietà, da non lasciare spazio per i dolci (forse la cosa più deludente). Il tutto ci è sembrato un po’ troppo alla ricerca dell'effetto instagram per essere autentico. Infine il rapporto esperienza/prezzo ci è sembrato un po’ sbilanciato ma comunque è una delle cose più originali da fare nei dintorni.
Bufalo1
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01 Aprile 2025
8,0
Locale sulle piste. Cibo locale molto buono. Abbiamo provato la polenta valdostana sia con funghi che con camoscio. Servizio accogliente. Una bella pausa pranzo!
Valentina
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15 Marzo 2025
8,0