A beautiful discovery! At the Tartufo Restaurant you eat divinely... well-finished dishes, authentic flavors and truly special attention to the customer. The environment is welcoming and familiar, perfect for a relaxing break or a nice evening with friends. The owner Pasquale with his collaborator Valeria are delightful people! I will definitely come back… highly recommended!
Gigabre Hehtisl
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19 Aprile 2025
10,0
Pasquale is a smartass and forces me not to go there anymore.
carmine martini
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06 Aprile 2025
10,0
Exceptional! First choice ingredients, fresh seafood, generous and delicious portions! Pasquale (the owner and chef) is friendly and helpful, like all the staff.
Vincenzo Ingaldi
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05 Aprile 2025
10,0
The owner is the chef who follows the customers with sympathy and then their presence with very well cooked dishes. I immediately became a loyal customer
Carlo Calienno
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18 Marzo 2025
10,0
Antipasti was to die for. A pasta with beef cheeks fettuccine in sugo as pomodoro. The innkeeper is someone with a passion for Perfetto Grazie
Konstantin Birzer
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16 Marzo 2025
10,0
Great restaurant, really recommended.
Authentic and likeable!
One of the best restaurants I've ever visited!
Christina Hausler
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16 Marzo 2025
10,0
Beautiful atmosphere with details inherent to mycology. Good food even if the proportions between several identical dishes are not the same, furthermore the prices for a portion of grilled vegetables are truly disproportionate, I recommend referring to the menu and not having the dishes listed verbally.
federica tamburrini
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04 Marzo 2025
6,0
Very welcoming place and very friendly staff.
We ate in this place tasting the seafood appetizers, varied in flavor and appetizing to the eye. They cooked us a fish (I don't remember the name, perhaps an amberjack) with mushrooms and cooked in a wood oven. we also tasted the stria and the pizza, both lovely.
I highly recommend this place
Roberto Cerioli
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05 Febbraio 2025
10,0
Siamo stati a cena in questo locale, molto accogliente come tra l'atro anche il personale. Abbiamo assaggiato gli antipasti di pesce, seppia con le arance, lumachine, polpette di alghe, finocchi gratinati e altri, che a dire il vero non ricordo più. Abbiamo poi assaggiato un pesce pregiato, ma non ricordo il nome, cotto al forno a legna con i funghi e la pizza che era semplicemente divina.
Mi prometto di ritornare in questo locale, anche se dista parecchio da casa mia, ma lo farò
Roberto C
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05 Febbraio 2025
10,0
Se siete interessati a mangiare ottimi piatti a base di funghi e tartufo questo è il posto giusto! Antipasto ricco e saporito composto da salumi formaggi frittate e funghi porcini grigliati. Primi (cavallo di battaglia tagliatelle ai porcini con tartufo) ottimi. Ambiente interno molto caratteristico, caldo e rilassante malgrado il posto in cui è ubicato non sia per niente tranquillo essendo posizionato proprio su strada. Tornarci ogni tanto è una coccola!
Erika S
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02 Febbraio 2025
8,0