Giornata domenicale con percorso trekking nella bellissima villa celiera pranzo con tutto il gruppo da " li setaccir" antipasti di salumi e formaggi ottimi .....ravioli con ricotta tra i più buoni che abbia mai mangiato e arrosticini che non deludono mai...da ritornare.........lo consiglio......
romina1978
.
24 Giugno 2024
8,0
Arrosticini Mondiali, both meat and liver, as well as starters. The owner is the absolute characteristic of the place, an exquisite person who makes this restaurant unique. If you pass through Villa Celiera you absolutely must have this experience.
Giuseppe Di Giulio
.
23 Giugno 2024
6,0
Sono stata a cena presso Li sitaccir 2 a Vestea, accoglienza calorosa da parte di tutto il personale e del proprietario. Menù fisso con focaccia farcita con prodotto tipici e pizza da 10 e lode fatta con ingredienti di altissima qualità e lievito madre. Arrosticini pazzeschi, solo pecora altamente selezionata e cottura da vero esperto del settore. Servizio celere e cortesia sempre presenti complimenti anche alla simpatia del proprietario. Consigliatooooo
Emy V
.
15 Giugno 2024
10,0
Everything super good I felt like I was at home 😎
Alessandro Bat Bella vita
.
08 Giugno 2024
10,0
Unique experience! Personally the best meat I've ever eaten
Simone Lattanzio
.
12 Maggio 2024
10,0
The food is very good, but you can't wait two and a half hours for 6 kebabs. Let me start by saying that I'm from the province of Pescara so I've been cooking kebabs all my life, I can't hear the waiter tell me that the kebabs are cooking after 2 hours and 30 minutes of waiting!!
Alessandro Di Nardo
.
08 Maggio 2024
8,0
Fixed menu, mixed appetizers, two first courses of the house and a dozen sweet-headed Arrosticini and excellent coffee, the Arrosticini good, everything else at the price of thirty euros, sufficient service, location a little small and it was a bit narrow and awkward to get there Overall I would recommend it.
PescaraManzia
.
05 Maggio 2024
8,0
Free-range environment like the owner, very good food, fixed menu, price 25 euros. Specialty sheep's roasts, perhaps the best in Abruzzo.
gaetano russo
.
01 Maggio 2024
8,0
Traditional cuisine, exceptional kebabs
gabriele frasca
.
25 Marzo 2024
10,0
Excellent and tasty food. Cozy place and location with a wonderful view of the landscape. All enlivened by the friendly presence of the owner Giacomino.
Alfonso Camplone
.
22 Marzo 2024
10,0