I would go back just to try all the other desserts
anna maria sileo
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28 Giugno 2025
10,0
Authentic Piedmontese food. Excellent service
Belen Bermudez
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27 Giugno 2025
10,0
A real gem in the San Paolo area – not to be missed!
We discovered this trattoria in the San Paolo area of Turin and we left with the sincere desire to return. The difference, compared to many others of the same level, was immediately made by the welcome of the owner.
Mr. Egidio Lazzarin, aka chef Steven, welcomed us with warmth and style, personally bringing an excellent wine to the table. He uncorked the bottles in front of us and carefully served the first glasses – a rare gesture, which says a lot about the passion and dedication he puts into his work.
I don't like photographing dishes: I prefer to taste them. But I can assure you that the presentation was impeccable, harmonious and cared for, without ever stealing the scene from the most important thing: the flavor. Each dish told a story, with well-chosen ingredients and successful combinations.
The service was surprising: a young waitress made our evening even more enjoyable, with professionalism and a touch of truly appreciable kindness.
We will definitely be back: because when you leave a restaurant feeling that the money spent finally has a meaning, it is right to recognize it.
Teresa Mortara
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20 Giugno 2025
10,0
Tasty and abundant dishes, quality raw materials, small place that in this season becomes a bit too hot but the good food wins anyway!
simonetta sacchettino
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11 Giugno 2025
8,0
Better for lunch than dinner. More casual treatment. Slightly salty Russian salad
Aurora Carena
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11 Giugno 2025
6,0
The best tartare of my life. With porcini mushrooms and celery it was a fantastic discovery
Marco “Michel” Barbieri
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01 Giugno 2025
10,0
Excellent tavern to carve out a moment of tranquility and good food during a lunch break, there is a fixed menu to choose from. In the evening the à la carte menu, I haven't tried it yet, but I won't miss it
Maurizio Giordano
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31 Maggio 2025
8,0
Great price, good food, very helpful staff with a smile on their face!
Izio M
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18 Maggio 2025
10,0
Veramente notevole. Qualità delle materie prime, gusti sopraffini, servizio celere e curato nei dettagli, prezzo da trattoria ma menù da ristotante. complimenti
danilo m
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18 Aprile 2025
10,0
Locale non ampio nei paraggi di via Monginevro, con parcheggio non impossibile e gratuito. Tavoli piuttosto vicini, un certo caldo caos, una marcata lentezza sia nel portarvi il menu, sia nel portarvi i piatti. Che sono però piuttosto buoni, a cominciare dalla focaccia e dal pane compresi, al pari dei grissini, nei due euro di coperto (i tovaglioli sono di stoffa; ma curiosamente non esiste altro che una specie di tovaglietta di carta). Abbondanti e gustosi, anche se un po' slegati, i tagliolini con ragù di pollo e fegatini (13 euro); agnolottini di maiale ed erbette di campo buoni, ma un po' grumosetti all'interno; eccellente il tortino di antiche mele piemontesi con mela profumata alla cannella (euro 6: piccolo, però!), buona la bavarese al Genepi con scaglie di cioccolato fondente. Birre: scelta limitata. Bisogna inoltre segnalare sul menù se una birra non c'è, e se te ne devono quindi portare un'altra, magari di gradazione minore, al suo posto. Quelle artigianali costano 7 euro, dopotutto.
Aktarus
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31 Marzo 2025
6,0