Gnocchi with salmon trout and exceptional goat crottin!! Very kind staff!
Nicoló Ferrari
.
17 Gennaio 2025
10,0
Beautiful place, good food but perhaps style and portions not what you would expect in a true Val d'Aosta
Roberto Peretto
.
11 Gennaio 2025
10,0
Kindness and courtesy
Typical and refined dishes
paola borchio
.
09 Gennaio 2025
10,0
Great place. I found myself in this place by chance and I must say that I really spent a pleasant evening, the food and wine were excellent, the location was typical of the place and the waiters were friendly and helpful. Highly recommendable
Alberto Giussani
.
29 Dicembre 2024
10,0
The first evening I struggled to find the place: it is located in a particular corner, guarded by the small houses of Antagnod. The small room is welcoming and warms the heart. A reverse sundial located on the entrance door often raises your head and invites you to enjoy your food calmly, without rushing
Very good Aosta Valley cuisine, enhanced by Massimo's know-how and the expert hands of his mother and aunt, indispensable condiments that invite the gourmet customer to return.
Cagnazzo Giuseppe
.
21 Dicembre 2024
10,0
First lunch experience at this wonderful place, Before then only ice cream,
obviously delicious and homemade. What can I say, excellent cuisine, generous portions and everything cooked with care and fresh, excellent quality products. I will definitely be back to try other dishes. The final bill was excellent. Just one piece of advice...speed up the service
Luca Pastorio
.
16 Dicembre 2024
10,0
Lovely place, welcoming staff, an excellent village tavern...
kia stella
.
12 Dicembre 2024
10,0
Excellent dishes and very honest prices.
Jules Pession Mountain Guide
.
04 Dicembre 2024
10,0
Cortesia e simpatia e professionalità sono da condividere. I piatti poi, uno più buono dell'altro. Non sto ad elencare quelli ordinati. Leggete il menù o fatevi consigluare e scegliete. Non rimarrete delusi!
Graziano e Cinzia
Provato il 31 agosto 2024
Graziano
.
03 Agosto 2024
10,0
Per me il miglior ristorante della valle d'Ayas. Piccolino in un angolo molto romantico di Antagnod fra Rascard antichi e affascinanti. Necessaria assolutamente la prenotazione considerando le dimensioni della sala, ampliata nelle serate estive da alcuni tavoli all'esterno. Dopo diversi tentativi finalmente sono riuscito a cenare purtroppo l'ultima sera della vacanza. Una esperienza molto gradevole. Menù della tradizione valligiana con rivisitazioni entusiasmanti, ben riuscite e ben presentate. Dagli antipasti, ai primi ai secondi ed ai dessert finendo con un gelato spettacolare. Il tutto ad un prezzo giusto con un rapporto qualità prezzo invidiabile. Non ho esagerato è tutto vero. Se siete in zona non perdetevelo!!
Roberto L
.
01 Agosto 2024
10,0