10 varied fish starters, all delicious, fresh and above all tasty. The three first courses struck me with their creaminess and al dente cooking. Fresh pasta. The second course consisted of roasted fish, what can I say...all excellent! Finally a delicious lemon sorbet. Highly recommended. Unquestionable value for money.
stefania barbaro
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01 Febbraio 2025
8,0
18/01/2025. Per me sferracavallo è l' ancora, il top.
Antipasti, primi e secondi tutto buonissimo. La crema di limoncello buonissima. Complimenti a tutto lo staff, a Mimmo e Franco, quando torno all' ancora mi sento a casa.
Marco e Marzia.
Marzia T
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18 Gennaio 2025
10,0
Compliments to the restaurant, the still delicious fresh fish, abundant, impeccable service, we ate very well
Varsalona Alessandro
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07 Gennaio 2025
10,0
Clean place, excellent food, very welcoming staff and very quick in serving excellent dishes.
GIOVAN BATTISTA
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24 Novembre 2024
10,0
My dearest friend Giovanni G. took me to dinner in this place, I never imagined I would eat so well, and there is no point in describing what I ate, go there and let me know.
riccardo brusatin
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13 Novembre 2024
10,0
Pranzo domenicale ricco di pesce, l’abbondanza in genere non mi interessa però loro sanno abbondare ed avere una sufficiente freschezza. Nulla da dire al servizio gentile e disponibile, migliorabile tutto il resto (locale da rifare interamente,almeno un calice per il vino ecc), ma alla fine con €.35 fanno il loro meglio. Nessuna eccellenza, ma si mangia bene! P.s. il sale meglio bilanciarlo, l’ottimo riso era salatissimo.
dottorcell
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22 Settembre 2024
8,0
All very good and plentiful. You don't eat à la carte, there is a fixed menu and it's excellent value for money. I recommend it
Maria rita Catania
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22 Settembre 2024
8,0
Nice place
Toilet a little uncomfortable
Abundant and good food
As an exception, they cooked me spaghetti with mussels, a little al dente but tasty. The waiter Michele brought me everything I could eat on plates separate from the food that contained gluten.
Let's say they pampered me a bit
To be redone
Elisa Verdone
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18 Settembre 2024
10,0
All good, I'll be back thanks for everything,
Bi Paglu Riaz
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18 Settembre 2024
10,0
Ancient flavors of Sicily in a very characteristic location.
Salvatore Campanella
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12 Settembre 2024
10,0