L'Ancora In Rimini

8,0

Basado en 213 opiniones encontradas en 2 webs


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tend

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Di 1.044
in Rimini
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Di 133
di cucina Pesce in Rimini

I clienti commentano i loro piatti di...

pesce cucinato antipasti semplice risotto

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 163 8.2
Recensioni Nota
TripAdvisor 48 9
Simple environment, the trattoria on the port of the past... very fresh fish offered by the catch of the day directly from the fishing boat in front. Excellent service. Highly recommended
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02 Marzo 2024
10,0
I went years ago... spectacular... I want to go back.
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24 Febbraio 2024
10,0
Environment stuck in the 70s. Location with a special charm. A Rimini I didn't know. restaurant attached to the port of Rimini, you can easily park in front. We stayed with friends by booking. Mrs. Augusta welcomed us very well and to tell the truth she also pleasantly surprised us.. Starting from the 4 starters... Both cold and hot which were exceptional.. Then the 2 first courses which were excellent, perfectly cooked. And to end on a high note... 2 seconds, one better than the other... all the dishes he brought us during dinner were amazingly delicious. Absolutely unquestionable value for money. I truly ate divinely I highly recommend it to all of you
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14 Gennaio 2024
10,0
Very rustic restaurant, which focuses more on the point than on appearance. You enter and you feel like you're back in the 70s. Very fresh food, as demonstrated by the fact that there is no menu but that what is caught that day is cooked. Even the restaurant remains closed if the fishermen fail to go out to sea. So we had dinner based on the dishes proposed by Augusta, a very kind and talented hostess. Cold and hot appetizer (cuttlefish and shrimp salad, marinated anchovies, snails with tomato, mantis shrimp, clams). Encore first courses with seafood linguine and marinara risotto. Grilled sole, monkfish, mantis shrimp and scallops au gratin. Lemon sorbet. Wine from the San Valentino estate in Rimini. The entire menu offered was excellent, plentiful but fair, as mentioned, everything was very fresh and delicious. Few seats as Augusta is a One Girl Show, incredible but she manages the kitchen and dining room alone, a true force of nature. Very honest price. Certainly a trattoria with a very personal style, which makes you feel like you are having dinner at a friend's house.
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13 Gennaio 2024
10,0
Consiglio vivamente questo posto d'altri tempi. Cucina semplice, senza menù, pesce fresco di giornata cucinato in modo gustoso. Se si va di fretta non è consigliato, qui i ritmi sono giusti per godere appieno del tempo che scorre.
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13 Ottobre 2023
10,0
Ambiente fermo agli anni 70...forse 60. Fascino speciale. Una Rimini scomparsa che è una meraviglia ritrovare. Non si sceglie, se non in minima parte alla prenotazione (ma chiamate per tempo, è sempre pieno). La signora, carinissima fa tutto da sola, dalla cucina al servizio ai tavoli. Per questo il menù è fisso. Ma sembra di tornare a quando, da bambini, cucinava la mamma o la nonna. Ero col mio compagno, milanese, che è stato entusiasta. Del cibo, della location, del locale. Spero che non cambi mai
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23 Settembre 2023
10,0
Una bella sorpresa la cena organizzata da amici che ci hanno fatto conoscere questa trattoria di pesce di cui davvero ignoravamo l'esistenza (e pensare che vanta l'iscrizione tra le "botteghe storiche" di Rimini 😅). Il Bar Ristorante L'Ancora Rimini è gestito e portato avanti dalla sola e unica meravigliosa Augusta. Lei è la proprietaria la cameriera, la cuoca e sempre lei riassetta a fine turno. Qui il tempo si è fermato agli anni 70 e il pesce che viene servito è fresco e cucinato come facevano le nostre mamme. Occorre prenotare diversi giorni prima e si mangia quello che Augusta riesce a rimediare il giorno stesso, solo fresco e nella quantità in cui serve, quindi... No menù! Si mangia quello che c'è! Alla cifra di 30 euro ci sono stati serviti due antipasti freddi (insalata di mare e alici marinate), due antipasti caldi (seppia coi piselli e vongole), un bis di primi (risotto e tagliolini allo scoglio), una grigliata mista, un fritto (fatto ancora in padella, come una volta) e sorbetto al limone. Ovviamente abbiamo accompagnato il tutto con del vinello bianco fresco, il Famoso della cantina biodinamica Santa Lucia.
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19 Settembre 2023
8,0

Ristoranti simili a Rimini

8,0
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Recensioni

Capitan Italo

07/09/2023: More refined than average Romagna cuisine, wine list worthy of a prestigious restaurant. Optimal
07/09/2023: Apart from the spaghetti with scampi (this year without even the pizza crust) it is an average fish restaurant. The dishes are not very light and sometimes too much oil is used. Service all ok.
8,0
2884
Recensioni

Cane del Greco

03/04/2024: Excellent quality food served by competent and friendly staff, I highly recommend the fish dishes which from the starter to the first and second courses are all very interesting and well cooked, I will be back
25/02/2024: Nice colorful place near the center of Cattolica and the sea. There are also other clubs nearby so it's a busy area. Courteous staff available for clarification. Very good and well-filled pizza, desserts too, in particular the generous puff pastry. Prices absolutely in line. I'll be back! The room at the back is very beautiful and well-kept!! Advise!!!

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