The best pizzeria in Modena, we will repeat without a doubt!
german godoy
.
12 Agosto 2024
10,0
After being there for the 2nd time I can say that we would really like to go back even with a 30 minute drive to get there from Reggio Emilia 😅.
We took 2 half meters with 2 flavors for each so we could taste more ingredients and really interesting variations.
The service may seem confusing but in reality the place is really so full on the weekend with lines of people waiting outside (I recommend booking 😅) but in reality with a little patience everything will arrive.
With 25 euros each you can eat half a meter, get a drink and also a good dessert.
Nadia
.
10 Agosto 2024
10,0
Very simple place but the pizzas are really special. Courteous and fast service. Correct prices. Parking nearby
Lorenzo Ferro
.
02 Agosto 2024
10,0
Exceptional pizza!!!
What more can I say???
Marco Fuzzi
.
01 Agosto 2024
10,0
Ordered a pizza with buffalo mozzarella from Campania and for dessert a lemon delight produced by sal de riso.
The pizza was good except too much crust.
The delight was in pieces so, to cover the flaw, heavy cream was added. That's why two stars for the service
Loss of style
Franco Monaco
.
27 Luglio 2024
8,0
Dinner for a couple, I was pleasantly surprised by the mixed starter, really good, the pizza excellent as always.
villiam ferrari
.
21 Luglio 2024
10,0
Volevamo assaggiare da un po’ questa pizza avendo letto ottime recensioni.
La pizza è contemporanea, con un cornicione alto a farla da padrona. Impasto molto morbido ma nel caso della “Pacchettella Vesuviana” (Fiordilatte di Agerola, Pomodorini del Piennolo e Pomodori gialli a Pacchetelle, Alici di Cetara) una grande quantità di acqua era stata rilasciata dal pomodoro e dalla mozzarella rendendo il centro pizza, che risultava molto sottile, completamente bagnato. Impossibile tenere una fetta in mano se non solo per gustare il cornicione.
L’altra pizza assaggiata è stata la Sorrentina: Salsiccia, friarielli, fiordilatte di agerola e basilico. Conditi molto bene i friarielli ma una pizza che risultava tanto tanto asciutta, al contrario della precedente, qualcosa mancava.
Insomma ingredienti e topping molto buoni e di ottima qualità ma un cerchio che non si chiude per quanto riguarda la nostra esperienza.
Abbiamo sperimentato anche le montanarine, anche qui topping molto buoni ma un impasto non leggerissimo, anche un po’ crudo internamente.
Forse abbiamo preso la sera sbagliata essendo molto pieno il locale. Magari riproveremo!
Sabrina
.
18 Maggio 2024
6,0
AL LIMITE DELLA PERFEZIONE . CONSIGLIATO
ALESSANDRO
.
21 Marzo 2024
10,0
Ottimo servizio e prodotti. Pizza speciale. Antipasti fritti superlativi anche se il fritto prima della pizza ci vuole un buon stomaco. Ma davvero tutto buono. CONSIGLIABILE
Massimo
.
28 Febbraio 2024
9,5
Look past the location (or a road, near a flyover and a big DIY shop) and give it a go. The food is excellent. Ingredients high quality and the pizzas really very good. The best we had during a week in Italy. Excellent service - pleasant and friendly, and very fast! Recommend for an easy night out. Gets busy.
CH_globalview
.
20 Febbraio 2024
10,0