L'Abete Bianco In Pescopennataro

7,1

Basado en 431 opiniones encontradas en 2 webs


tend

2
Di 4
in Pescopennataro
1
Di 3
di cucina Italiana in Pescopennataro

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 314 8.8
Recensioni Nota
TripAdvisor 238 9
Torniamo in questa piccola oasi fuori dal Mondo non appena possiamo. Ed ogni volta la conferma: eccellente. Davanti al camino avvolti dalla neve, questo Gennaio Simona e Maria ci hanno proposto una squisita zuppa di fagioli, ravioli con funghi, tartufo e pancetta, un hambugher gustoso e delicato con cipolle caramellate, scamorza arrosto,pane soffice ad accompagnare squisiti contorni: patate arrosto, verza, cavolo viola.Quello che sempre si cerca quando ci si vuole coccolare: l'accoglienza, la cura, la tranquillità ed i sapori della montagna, accompagnati dal buon vino della casa. La qualità dei prodotti, la maestria nel proporli e la passione nel farlo sono ciò che da sempre ci conquista di questo luogo, fuori dal caos. E' quì che ritroviamo la calma di gustare, assaporare e rilassarsi. Ottimi i dolci. La crostata resta la nostra preferita.Consigliatissimo!
Più commenti
in TripAdvisor
.
08 Febbraio 2025
10,0
A spectacular place in its own right but with the snow it becomes 'enchanted'......excellent food and service and welcoming and helpful staff.....Maria an excellent hostess.....we ate an excellent starter accompanied by cheese and egg pallotte and a ricotta and ventricina ravioli and a mushroom, truffle and caciocavallo ravioli both mouth-watering, all accompanied by excellent house wine.....abundant dishes here, we were full and we had concluded with berry tart and wine biscuits. The only flaw, I hope it was only on that day, was that the room was quite cool.
Più commenti
in Google
.
21 Gennaio 2025
10,0
Simple, welcoming, true. Just like the people who work there: a lot of heart and availability. We ate well, I was with my children, one of whom was vegan: everyone was satisfied!!!
Più commenti
in Google
.
20 Gennaio 2025
10,0
Absolutely exceptional, cuisine, service, environment and location.
Più commenti
in Google
.
19 Gennaio 2025
10,0
I went with my family and we felt comfortable. Helpful and kind staff. Typical tasty dishes. Available for gluten free.
Più commenti
in Google
.
11 Gennaio 2025
10,0
Rustic atmosphere, with large fireplace. Place surrounded by greenery which in winter becomes immersed in snow, in a suggestive panorama. Not too fancy food but good. The menu changes from day to day. Recommended for a stop during mountain activities. Average price €20/25
Più commenti
in Google
.
06 Gennaio 2025
8,0
very good and traditional food, affable and friendly managers, excellent prices
Più commenti
in Google
.
30 Dicembre 2024
10,0
We arrived on a somewhat crowded day, but the time for their Hamurger alla boscaiola seemed a bit excessive, about forty minutes, even though I recognize that it was very good,
Più commenti
in Google
.
01 Ottobre 2024
8,0
Kindness and helpfulness...in a truly very interesting location. Nature at your fingertips
Più commenti
in Google
.
08 Settembre 2024
10,0
Sono stato una domenica a pranzo con la mia famiglia e siamo stati davvero molto bene. Personale molto gentile, disponibile e attento. Abbiamo mangiato all'estero nel gazebo che è una meraviglia. Abbiamo mangiato davvero molto bene, cucina in linea con l'ambiente, tutti i piatti da noi presi erano ottimi, saporiti e ben eseguiti. Il rapporto qualità prezzo è assolutamente in linea e giusto con quello che abbiamo mangiato. Un posto assolutamente dove tornare. Complimenti.
Più commenti
in TripAdvisor
.
03 Settembre 2024
10,0

Ristoranti simili a Isernia

7,1
182
Recensioni

Il Monsignore

03/04/2025: Passing through Venafro we stopped for lunch in this restaurant, an event location, with a well-kept outdoor space, embellished with various tree species including weeping willows. We were pleasantly welcomed by the owner Gabriella, a young entrepreneur who, together with her husband, has been managing this restaurant since 2018. We started with a welcome prosecco accompanied by original and tasty finger food, including a curl of cherry tomato butter, an oil mousse, some olive bread made by them, served hot and other delicacies... As an appetizer Gabriella recommended the savory puff pastry filled with cod mousse, on a broccoli base, a real delight! Followed by a cod fillet with cherry tomatoes and garlic on a bed of asparagus and a portion of monkfish with grains, on a bed of agretti. The food was good and well plated as well as well presented by Gabriella. We had a great time, great!
17/02/2025: Posto bellissimo, personale accogliente e gentile , piatti curati e cibo di qualità. Cena di coppia bellissima in occasione di San Valentino. Da ritornare assolutamente Nunzia e Juri
7,1
94
Recensioni

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità