Good but not exciting, perhaps we had too many expectations and I would also allow myself some observations on the portions....
Giorgio Tonin
.
11 Giugno 2024
6,0
Nice environment, good service, excellent food 👍
Cinzia SENDY
.
06 Giugno 2024
8,0
Very nice, well-kept and elegant place.
Tortelli that are truly miserable in terms of quantity, around €12 for just two, they should put at least 3-4 on the tasting menu too, especially at that price.
The first 4 "starters" were good, especially the creamed cod, its majesty cod good but not excellent.
The bathrooms are really nice, with a bathroom reserved for people with mobility difficulties.
They should also improve the "coperto", i.e. the bread, little or nothing so special, perhaps serving artisanal breadsticks and with a higher number certainly also considering the restaurant segment.
I left not full with the Querini route.
Mitch
.
01 Giugno 2024
8,0
Certainly a positive experience in a very well-kept location.
Strongly recommended is the cod which reigns supreme on the menu.
Must try at least once
Antonio Cogo
.
28 Maggio 2024
10,0
The food is excellent and the place is very welcoming.
Very good prices
devis terzo
.
20 Aprile 2024
10,0
Quando passo per Sandrigo, mi piace assaggiare il piatto per il quale questa cittadina è famosa: il "baccalà".
Ho visitato vari ristoranti in zona con soddisfazione a volte buona, a volte meno.
Era la prima volta, ieri sera, che, con mia moglie, abbiamo deciso di provare questo ristorante: antipasto, inutile dirlo, a base di baccalà, delicatissimo, ma, soprattutto, il "re" dei piatti a base di baccalà, quello " alla vicentina", assolutamente.... perfetto.
Se ci aggiungiamo il servizio elegante, preciso ed efficiente di Pino ed un prezzo onesto, il quadro è perfetto. Complimenti!
Roberto55
Roberto C
.
19 Aprile 2024
10,0
Excellent restaurant, high quality cod, excellent wines
Antonio Treviso
.
17 Aprile 2024
10,0
Nice environment, great service, great food and a good choice of wines. To return.
Daniele Nizzardo
.
16 Aprile 2024
10,0
Excellent location and excellent food
massimo venti
.
14 Aprile 2024
10,0
Menù ampio ma fortemente incentrato nel baccalà e nello stoccafisso, in tutte le salse. Ottimo quello alla vicentina ma ancora più buoni i ravioli al baccalà, la cui guarnizione cambia in base alla stagione. Particolari e gustoso i dolci, in particolare lo strudel fatto in casa.
Servizio un po' freddo, ad eccezione della cameriera, una signora sempre sorridente e premurosa.
Prezzi molto buoni.
Tom Tom
.
19 Marzo 2024
8,0