A small but elegantly appointed restaurant, where you can enjoy excellent Apulian meats without worrying about your wallet.
The menu features an extensive wine list and simple homemade desserts: I recommend the fiordilatte gelato!
I highly recommend it.
Angelo Seccia
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17 Agosto 2025
10,0
A welcoming, well-kept, and pleasant place.
The meat is high-quality, well-cooked, and the menu options are truly inviting. Special praise goes to the staff: kind, friendly, and always attentive, they make you feel right at home. A place you'll gladly return to, both for the delicious food and the atmosphere.
Claudio Lamacchia
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11 Agosto 2025
8,0
I had the pleasure of dining with friends for the first time...
Welcoming atmosphere, divinely cooked premium meats... Professional, friendly service, always efficient and smiling... I will definitely be back...
I highly recommend it..🔝🔝🔝🔝🔝
Maurizio Santoro
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12 Luglio 2025
10,0
Always nice to come back to you, 900 km to eat excellent meat...
riccardo codegoni
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22 Giugno 2025
10,0
Convivial Place.
The kindness and competence of the staff helps you in the vast choice of meats prepared with art.
Returning will certainly be a pleasure.
ARDITO GIUSEPPE
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07 Giugno 2025
10,0
Cozy place. Very friendly staff. Excellent quality meat
Roberta Nicassio
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07 Giugno 2025
10,0
The place is really nice 😍 the meat is fantastic and the service is excellent, you immediately feel at home, the waitresses immediately put you at ease
Tea Lavacca
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31 Maggio 2025
10,0
Great experience, to be repeated
Davide Cozzolino
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29 Maggio 2025
10,0
Affidarsi a Sonia è stato un passo obbligato risultato molto soddisfacente. Piatti di routine da prendere senza obiettare per una degustazione completa. Carne da sballo.
VINCENZO ficele
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04 Maggio 2025
10,0
Gita fuori porta, con amici, a vedere la gara di aquiloni di Margherita di Savoia. Tanto sole, tanto vento, tanto mare, tanta sabbia. Per la colazione ci affidiamo alle recensioni di TripAdvisor e prenotiamo alla Tavernetta di Orta Nova. E' un pò lontana, ma promette bene. Il risultato è oltre le aspettarive. Piccolo ristorante (a occhio 35/40 coperti) ma tantissima qualità. Menù fisso : tre antipasti, un primo, un secondo dolce e caffè. Tutto molto, molto buono. Il pezzo forte è il secondo. Una "fiorentina" di podolica del gargano (per quattro porzioni) frollata 60 giorni da far impallidire le migliori chianine. Eccellente anche il servizio e la cantina. Il prezzo assolutamente moderato. Provare per credere. Alla prox !
VitoMezzina
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01 Maggio 2025
10,0