Excellent food, Piedmontese cuisine
Giampiero Scardigno
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09 Agosto 2025
10,0
This taverna was a great spot for lunch. The food was full of flavour and clearly made with care. Everything we ordered tasted fresh and well prepared.
Prices were pretty reasonable, though the portion sizes were a bit smaller than expected. That said, the quality made up for it, and the overall experience was still really enjoyable.
The atmosphere was relaxed and welcoming, a great place to sit back and enjoy a good meal. Would happily come back, maybe just order a little more next time!😋
A corner of authentic Piedmontese conviviality. This restaurant has a homely feel, not only because of the amazing cuisine, but also thanks to the warmth of the staff, always attentive and friendly. A family-like experience I can rarely resist.
Matteo Salerno
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01 Agosto 2025
10,0
Tavern serving traditional Piedmontese dishes.
I would have preferred larger portions.
Price for an appetizer, first course, second course, and dessert is around €35.
Francesco Mona
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08 Luglio 2025
6,0
I ate very well. Very kind staff. Spent little. What else!!!
andrea guasco
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06 Luglio 2025
10,0
Great spot in Turin. Chill vibe, smooth service, everything felt easy and well put together.
Daniil Antsygin
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02 Luglio 2025
10,0
The Bergè Piola café tavern, a pleasant discovery in an area of Turin where there are often places that are decidedly poor in quality and style. Here, however, we were able to enjoy some excellent food which, together with the kindness of the staff and the cleanliness of the place, definitely make it stand out!
Absolutely recommended
Nicola Dispoto
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01 Luglio 2025
10,0
Great welcome, great meals for lunch and dinner, worth going, greetings from Bruno Martinengo.
Bruno Martinengo
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25 Giugno 2025
10,0
di una volta, quindi con i suoi pregi e difetti...
magari poche novità, ricette semplici, menu scritti a mano e tavoli vicini.
ma anche tanta umanità, prezzi inattuali e quella sensazione di sentirsi ogni volta a casa.
aperta quasi solo a pranzo (a parte qualche turno serale ma durante la settimana, non il sabato) e chiusa la domenica: insomma o siete in zona per lavoro o ci vivete, altrimenti non è facile andarci.
essekiss
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16 Giugno 2025
8,0
Ci siamo capitati per caso perché eravamo in zona per lavoro, ci siamo trovati davvero molto bene, la location è molto accogliente e caratteristica, il personale è gentilissimo è molto o professionale, non abbiamo mangiato moltissimo perché non avevamo molta fame, abbiamo mangiato la lingua al verde, davvero squisita, gli gnocchi, i Tajarin al ragù bianco e di dolce il gelato di capra latte menta (prodotto da un’agrigelateria di Alpignano Lattolanria) tutti davvero di altissimo livello, consiglio di provarlo.
Complimenti !!!!
Davide B
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22 Maggio 2025
10,0