Good-quality ingredients, served quickly by knowledgeable and friendly staff. Excellent value.
Paolo Simonetti
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19 Luglio 2025
10,0
The food and service were very good. We were thrilled.
Detlef Reichert
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18 Luglio 2025
10,0
We scoped the restaurant a day or two before eating there. We were part of a large group which made it difficult for the limited serving staff. In spite of that, service was good. They have a good selection of regional food, well prepared and very delicious. Good for a repeat.
Morton & Sue du Preez
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14 Luglio 2025
10,0
We had dinner for two, an appetizer, two main courses, water, and wine for €30 each.
Everything was very good, excellent service.
The location, at first glance, could be improved, but what matters is that the food is good.
Luca Brambilla
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12 Luglio 2025
10,0
Friendly and welcoming.
Very good and fresh dishes.
Great price 🙂
Valentina Tresso
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11 Luglio 2025
10,0
We had dinner here one evening. There were 3 of us and we ordered 2 octopus as an appetizer, then 3 first courses: trofie with pesto, ravioli stuffed with borage with shrimp (amazing), seafood linguine and finally an amazing fried food. The pasta seems to be homemade for both the ravioli and the trofie, really delicious. We drank 1/2 liter of house white wine and a liter of water plus 2 coffees. Total expense 112 euros. We will definitely return.
Stefania cominato
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21 Giugno 2025
10,0
Good food, staff that makes you feel at home.
Alessandro “Alle” TISI
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14 Giugno 2025
10,0
We had dinner here tonight: trofie with pesto, green beans and potatoes, borage ravioli with shrimp, mixed fried fish (a shared dish), and a quarter of the house white wine. Sublime food, perfectly cooked, fresh fish and excellent value for money (less than €30 per person).
Monica Gruosso
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31 Maggio 2025
10,0
Prima volta a Levanto per il fine settimana tra amici, abbiamo cenato per ben due sere consecutive, nonostante ci fossero altri ristoranti che potevano attirarci, e non abbiamo sbagliato. Ambiente fresco e curato, sia il gestore sia il giovane cameriere molto accoglienti e discreti. Antipasti: la fantasia di alici strepitosa, così come i Gattafin. Altrettanto ottimi l'insalata di mare ed il polipo con papate, così come i tagliolini allo scoglio, lo spaghetto alle vongole, il branzino e lo spada grigliati. Il guazzetto di moscardini da Lode👏🏼. Deliziosi i dolci provati: i canestrelli di Levanto con il vinello (ci siamo fatti svelare la ricetta dalla chef) ed il semifreddo ricotta con crema al limone.
Ottimo il rapporto qualità - prezzo.
C'è anche una valida scelta di piatti di carne. Tempi di attesa contenuti (calibrati sul fatto che tutti i piatti sono cucinati espressi). Complimenti a tutto lo staff, meritano di continuare con successo perché lavorano con passione vera. Noi torneremo.
PaolaReds
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14 Aprile 2025
10,0
Il cambio di gestione ha migliorato di molto, il nuovo proprietario e’ sempre molto gentile e a modo.
I piatti sono semplici ma gustosi.
Locale pulito ed accogliente.
VALERIAELENA24
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02 Marzo 2025
8,0