Fresh, oh what a lovely breeze... just arrived. You have to book, yes, the road to get there is tortuous but it's worth it! Excellent first courses, such as pansoti, tagliatelle with mushroom sauce. After a while finally found and ate well-cooked baked potatoes, usually difficult to eat they seem boiled and unseasoned elsewhere. To be repeated
roberta spagnolo
.
27 Giugno 2025
10,0
Good service, fast. All the dishes are very good, desserts to try, everything homemade, especially fresh pasta and ravioli...
25 euros per person for appetizer, first course, dessert, coffee, water and wine.
Tania Yevsikova
.
23 Giugno 2025
10,0
Typical trattoria in Carpenissone hinterland of Carasco, Ligurian cuisine dishes ravioli with ragù, tagliatelle with mushrooms cima alla genovese all of excellent quality in an informal but welcoming and clean environment prices in line with standards highly recommended
Daniela Aste
.
23 Giugno 2025
10,0
One of the last old-fashioned trattorias “as it should be”.
Genuine and noteworthy food. There were 25 of us and they served us excellently. Appetizers galore, 3 first courses and 3 second courses €30.00. We will be back. Well done!
Alec Lumbaca
.
21 Giugno 2025
10,0
Nice place, the road is a bit long and narrow, but it is typical of our hinterland, simple but very good food, excellent baked cima, six starters, 5 first courses, double tasting, 1 first course, 6 second courses, 4 sorbets, 2 desserts and 30 euros of wine, water, coffee and liqueurs, maybe 50 euros per person is a bit too much..
Roberto Puddu
.
03 Giugno 2025
8,0
Honest, authentic Italian food - the wild boar ravioli is our top recommendation in this trattoria.
Nat Ghl
.
02 Giugno 2025
10,0
Excellent food and familiarity, I had a great time. Ravioli super in every way, veal tip with butter, never eaten so tender, I leave from Genoa, I have a great time in a welcoming and familiar place.
Giuseppe Guerriero
.
01 Giugno 2025
10,0
Great home cooking in a very quaint place.
The ravioli and veal tip are divine.
Claudia Chiardo
.
30 Maggio 2025
10,0
Stasera abbiamo cenato in questo locale mangiando molto meno dei nostri vicini di tavolo e, non si sa come mai, abbiamo speso la stessa cifra.
30 euro loro che hanno preso tutti antipasto misto primo secondo con contorno dolce e liquore e 30 euro noi che abbiamo preso solo un piattino di salumi da dividere in 4, 4 primi, 4 secondi e 2 contorni, un solo dolce 3 caffé e una grappa.
Pur facendo notare questo al momento del pagamento non siamo stati degnati di risposta e non ci é stato fatto nessuno scontrino se non a uno di noi che ha pagato con il bancomat.
Si mangia bene ma non é corretto comportarsi cosí, questa volta abbiamo deciso di lasciar perdere ma se dovesse ricapitare una situazione simile non finirà come stasera.
Ci volevo andare da tanto tempo, da quando con amici anni fa eravamo arrivati a Carpenissone, piccolo paesino antico. Ci sono stata oggi,finalnente.
Piatti ottimi, i taglierini al sugo di cinghiale, la torta di mele.. Non abbiamo preso il secondo, perché eravamo sazi. Locale molto caratteristico, con parcheggio. Carino il paesino con le case in pietra. Strada un po' lunga per arrivare, però ottimo cibo. 👍👍👍👍
Nadia Z
.
11 Gennaio 2025
10,0