The porcini and mixed crostini were delicious. The pizza was more of a light and easily digestible schiacciatina. We had homemade desserts; the mascarpone was too creamy, and the cheesecake tasted like it was refrigerated. I'll definitely be back to try other dishes. The staff is kind and attentive; it's a very busy place, and you can tell they care.
valentina nastasi
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14 Luglio 2025
8,0
The game meat is exceptional, both in quality and preparation. The staff is extremely friendly, relaxed, smiling, and attentive. A place where both eating and spending time are a pleasure.
andrea babini
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14 Luglio 2025
10,0
Excellent, distinctive food. Adequate portions and undeniable value for money. Excellent restaurant, and I recommend booking early!
Max Private
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13 Luglio 2025
10,0
Very nice location to spend a summer evening. Kind and professional staff. If you like thin pizza this is their kingdom. Reasonable prices.
William Trotta
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01 Luglio 2025
6,0
It feels like being in a mountain refuge!
Wonderful location! Delicious food especially the pizza!
Arianna Burioni
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30 Giugno 2025
10,0
Super experience!
This restaurant looks like a mountain hut, surrounded by greenery, built in wood. The food is truly excellent, cooked to perfection, good value for money.
Wild boar in salmí, tagliatelle with porcini mushrooms, polenta with roe deer, sliced deer, truly exquisite dishes.
Being a place near Mount Fumaiolo allows you to spend a whole day surrounded by greenery, with some excursions and in contact with nature. In the evening they also make pizza!
Highly recommended
Letizia Savini
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11 Giugno 2025
10,0
Pleasant surprise this nice restaurant.. The staff really good and present, the location clean and strategically located. The food is really worth it, especially the venison is a delight for all palates. The prices could be a little more moderate... Overall a good establishment that I feel like recommending..
Reptile82EL81
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11 Giugno 2025
8,0
What a discovery! We learned about this place from a lady from Ravenna, who comes here regularly! Surrounded by greenery and bordered by a stream, the restaurant offers excellent food from starters to desserts. The Florentine steak was superb, and my son tore it all apart! Friendly staff.
Gianluca Morini
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03 Giugno 2025
10,0
La qualità e la bontà dei primi non si discute. Per non parlare della carne di ottima qualità e molto ben preparata. Posto dove ogni tanto è d’obbligo andare. Le porzioni sono giuste, direi anche abbondanti. Non si esce con la fame! Personale gentile. Per quanto riguarda valutazioni date a fronte di motivi che nulla hanno a che vedere con il mangiare e bere bene, che dire…
Prezzi normali. Complimenti!
arnaldo a
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22 Gennaio 2025
10,0
Un posto unico dove andiamo e torniamo tutte le settimane, la cucina e’ semplice e allo stesso tempo speciale. Tagliata di filetto di cervo, capriolo e cinghiale in salmi’, primi buonissimi… assolutamente da provare la salsiccia matta. E’ il budino di castagne e il mascarpone? Buonissimi. La pizza poi è imbattibile. La Loretta, Maurizio, Elena e tutte le ragazze e i ragazzi dello staff sono speciali, super gentili e professionali. Il posto è magico in tutte le stagioni.. nelle calde giornate estive, all’ombra dei faggi del fumaiolo e nelle fredde e innevate serate invernali…nel calore della particolarissima costruzione in legno. In autunno e’ un esplosione di colori. Immancabili i porcini fritti!!
Raramente capita di trovare un ristorante con quel clima e quell’atmosfera che ti fa sentire a casa. Lo consigliamo a tutti. Amici a 4 zampe ben accetti..
simonebighouse
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20 Gennaio 2025
10,0