Restaurant located in the port area.
Easily accessible on foot and by car.
The place is large and very welcoming, lively decor with also an outdoor space.
The staff is young.
The very friendly owner introduced us to his restaurant, his idea was to introduce us to the menu and give us recommendations.
Fast service.
We ate well.
Fresh and not frozen products.
There was more fish in the pasta than pasta, hard to find something like that.
The presentation of the sailor's coffee is beautiful.
Competitive price.
Advise!
Lorenzo Bocci
.
20 Agosto 2024
10,0
a really nice place, I recommend going there for anyone who wants to eat fresh and excellent fish. Really top friendly service
Luigi Gioia
.
17 Agosto 2024
10,0
a fixed stop for us if we pass through San Benedetto. Giovanni is a wonderful host, very fresh fish prepared with care, the tuna stew is a must, the environment is informal and immediately puts you at ease. Congratulations to Giò and his team, all united by a passion for their work
Paolo Drovandi
.
12 Agosto 2024
10,0
Very well eaten, very friendly staff and nice restaurant.😊👌🇨🇭👋
Melina Tampa
.
02 Agosto 2024
10,0
Excellent catering... very fresh fish and a value for money that knows no bounds
Giampaolo Usai
.
15 Luglio 2024
10,0
Excellent food, generous portions. Choice of dishes a little limited. Service up to par. Advised.
Gianluca
.
10 Luglio 2024
10,0
Pleasant environment, great cuisine, excellent service. Although the place is on the outskirts, it is worth going here. I recommend
olda pisa
.
10 Luglio 2024
10,0
It is the fourth year that we have come to this restaurant in June.
It's a confirmation.
fabrizio nesti
.
26 Giugno 2024
10,0
Atmosfera marinaresca in piena sintonia con la cultura san benedettese, pesce selezionato accuratamente dallo chef e servito con verdure di stagione, servizio impeccabile e molto attento alle esigenze dei clienti, sono tutte caratteristiche che distinguono questo ristorante da altri.
Abbiamo iniziato con crudi, antipasti caldi come cozze gratinate, trippa di rana pescatrice, bomboletti, cazole…e molto altro, come primo piatto abbiamo optato per tagliatelle con scampi, datterino e prezzemolo. Per concludere questa cena meravigliosa abbiamo scelto un semifreddo della casa al bacio perugina.
Sottolineo l’abilità e l’esperienza dello chef che fa arrivare a tavola piatti che gratificano gli occhi e il palato.
I prezzi sono conformi alla qualità del cibo.
MartG
.
29 Febbraio 2024
10,0
Servizio e gentilezza il punto forte, pesce fresco, sapori non eccelsi, il locale è curato con arredamento semplice. Il prezzo un tantino alto per le quantità e qualità offerta.
Darcan65
.
24 Febbraio 2024
6,0