Everything ok, note of merit for the location.
Service a little slow
Excellent restaurant. Good food. Nice location. Clean environments. Cutlery in good condition. Very close to the lake and wild boars. The first courses are very tasty with a wide choice. I absolutely recommend eating the meat which is prepared really well. Congratulations to the managers
Angelo Ala
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26 Marzo 2025
All excellent place, fantastic staff and hostess, excellent manners and kindness.
Susanna Viggiani
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20 Marzo 2025
Nice ambience and incredible wine list. Not sure what happend with the service - our order was incorrect, food was cold but once these issues were fixed, we enjoyed our meal. The service lacked personality.
I ate an exceptional pasta with wild boar and hare ragù. The place is welcoming and stylish. The staff is friendly and helpful. I recommend it
Particular restaurant on the shores of Lake Castelgandolfo: 10/10 dishes, truly delicious, impeccable service, perhaps the only complaint is the slightly kitsch and excessive furnishings, but we must still recognize the absolute originality with its relative charm.
Luca Marinozzi
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11 Marzo 2025
Waiters distracted or completely absent, especially for tables at the end of the room. We asked twice and waited for the desserts which never arrived. Second course of meat served warm as the side dish. Sin.
Vincenzo Midiri
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09 Marzo 2025
Long wait, perhaps too many people. Furnishings particularly full of kitsch objects. Medium-high prices. Near the window without a curtain because it is broken in the sun you are bursting with heat. Fairly well-prepared gourmet-type dishes. Overall, however, decent!!!
Roberto P.
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09 Marzo 2025
La qualità sicuramente c'è, il locale è originale ed il servizio veloce. Tuttavia il prezzo elevato presupporrebbe una cura maggiore nei dettagli non tanto nel cucinato, ma sulle cose a corredo come il tovagliato, il parcheggio esterno ed altri dettagli nell'arredamento. Per capire 20 euro un antipasto (ribadisco comunque di qualità) o un riso con gli scampi. 8 euro un dolce, 18/28 euro un secondo. Insomma servono senza strafare 60 euro a persona, più il vino. Un prezzo importante per una grande qualità, ma alcune cose vanno riviste.
Stefano M
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19 Febbraio 2025
il locale è grande e arredato con gusto. il menù prevede sia carne che pesce. ottimi gli antipasti tra cui una menzione speciale i calamari spillo, le alici fritte, il carciofo con lardo di pata negra. tra i primi ottimi I tonnarelli scampi e cacio e pepe. prezzi correnti per il luogo e il posto.
Marco Melis
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04 Dicembre 2024