In the end you feel at home, Federico is truly the absolute number one... with an excellent staff who follows him!! The dishes are always new and truly unique, a real delight for the palate, if you are sad and go to work your happiness will come back!! Typical and traditional cuisine
Each dish is better than the other from start to finish, never banal but always sensational!! For me the best place on Foligno
Arianna Meotti
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26 Gennaio 2025
10,0
Upon entering you immediately feel the right atmosphere, like a tavern. The food is excellent and the cuisine on offer changes every week, paying attention to the territory and raw materials. Pigeon is their trademark, it's how my grandmother made it. There is no lack of love for music, which made me nothing but happy. When I pass through Foligno I will definitely return to try the first courses.
Alessio Nelli
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24 Gennaio 2025
10,0
Fast, friendly service that makes you feel at ease. Very appreciable that they change the menu every week. The super delicate cabbage rolls, their pigeon a pleasant surprise. Fair price. The place is small but well looked after.
Jam Biffi
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23 Gennaio 2025
10,0
Excellent quality traditional Foligno cuisine
Fair price
emanuele nacca
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28 Dicembre 2024
10,0
Locale carino al centro di foligno con una cucina bella tipica folignate. Eravamo una tavolata da 25 persone e avevamo stabilito un menù fisso,che però ognuno poteva scegliersi che primo e che secondo volere. Comunque coratella parmigiana e strapazzata al tartufo buono buono. Io ho preso tagliatelle al ragù bianco molto buone e cottura azzeccata. Poi ho preso il famoso piccione,certo,per chi è abituato a mangiarlo ogni tanto a casa come me,era molto sciocchino come sapore. Poi magari per chi non lo mangia mai,lo trova eccezionale. La rimpitura invece era bella saporita e buona. Comunque anche di cottura non era un granché,infatti al cuore si vedeva la carne un pò rosa. Ho assaggiato la carne con il ragù che aveva preso un collega e quella si che era buona. Chi ha preso lo stinco con la birra sono rimasti molto soddisfatti. Comunque il nostro menù a 35 euro non prevedeva il contorno,a parer mio,doveva chiederci 40 oppure 45 e magari metteva un bel contorno e poteva fare porzioni un pò più generose. Difatti a noi di dolce è toccato un maritozzo con la panna a fette,mentre la tavolata affianco avevano un bel tiramisù. Quindi secondo me,se per stare in certi prezzi,dovete sacrificare qualcosa,meglio che rifiutate la proposta. Sicuramente la colpa è stata pure nostra che ti abbiamo dato un badget di 35 euro,ma anche il proprietario poteva dire che con poco più saremo stati meglio.
David B.
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21 Dicembre 2024
8,0
Great food in a very welcoming environment. Excellent price quality. Well done!
Pedro
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12 Dicembre 2024
10,0
Friends from Foligno took us to eat here and they couldn't have made a better choice! The place is small, perhaps a little noisy, but the food is excellent, traditional dishes. I personally took a dive into the past by getting the stuffed pigeon. As an appetizer, gobbi parmigiana, another dish that is not often found. They have a weekly menu, with some fixed dishes and other variable ones, while on Sundays they have Sunday lunch. We will definitely have to come back to taste the rest 🙂
Vittoria
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09 Dicembre 2024
10,0
Five stars are not enough for this gem of Foligno that must be seen and savoured!
enricomaria Galli
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02 Dicembre 2024
10,0
Serata con amici. Posto accogliente e carino. Cibo ottimo e prezzi davvero onesti. Personale gentile e simpatico. Forse un po' troppo romoroso il vociare misto a musica. Lo consiglio e ci torneremo.
claudia b
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23 Novembre 2024
10,0
I must say that Federico (I think the owner) is a very valid presence in the room!!! We also met our partner Claudia who takes care of the kitchen! We'll be back
Manuela Rota
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19 Novembre 2024
10,0