I recommend it to everyone, you eat really well.
SALVATORE CANNAVO
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28 Giugno 2025
10,0
Superlative taste, Everything exceptional
Giuseppe Saluto
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27 Giugno 2025
10,0
Yes... the best food and service we've had so far... HIGHLY RECOMMENDED
Katja Schmidt
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19 Giugno 2025
10,0
Excellent restaurant. Very high quality of food. Very kind and knowledgeable staff.
Maria Giovanna Piparo
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10 Giugno 2025
10,0
Excellent value for money, good and abundant dishes. We ate fish, very fresh, abundant dishes and cooked very well. Definitely worth trying are the linguine with cuttlefish ink, Mazara shrimp and burrata and the boiled octopus (super good), all "seasoned" with a professional service but at the same time that makes you feel at home. If you pass by these parts, I highly recommend it.
Iolanda Librici
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08 Giugno 2025
10,0
Very kind. Excellent value for money and memorable busiate
Giulia Musicò
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08 Giugno 2025
10,0
Grande gentilezza e cibo ottimo. Eravamo un grande gruppo di studenti/dottorandi/docenti e il servizio è stato impeccabile. Abbiamo mangiato molto bene e ci siamo sentiti a casa. Torneremo sicuramente
mbrimbri-d
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06 Giugno 2025
10,0
We only took one first course, ravioli with ricotta and spinach in tomato sauce, really excellent, the only flaw, and that's the reason why I gave the food three stars, a really small portion, at least mine, maybe they didn't look at the dish carefully but there were only 5 ravioli. There were at least 9 in the other dishes. Good sorbet.
Dario Crocchiolo
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12 Maggio 2025
10,0
Very good food and reasonable prices...I recommend it.
Giuseppe Pisano Lombardi
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09 Maggio 2025
10,0
Consiglio innanzitutto di venire a Gibellina e visitare il museo delle Oristiadi, sarà una bellissima sorpresa. Per il pranzo su suggerimento del personale del museo siamo venuti al Ristorante la Massara sempre a Gibellina, consiglio di prenotare, ambiente familiare, servizio rapido e professionale, cucina eccezionale, gli antipasti, la frittura di pescato, le polpettine di neonato e la caponata ottimi. Poi abbiamo optato per i primi, un cous cous di pesce, busiate carciofi vongole e gamberetti, busiate al nero di seppia con tartare di gambero, calamari e zafferano.... eccezionali... , i dolci produzione propria, il conto non esagerato, vale la pena.
Vincenzo S
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26 Gennaio 2025
10,0