As Rocco Papaleo would say, quoting the film “What a beautiful day”:
Ladies and Gentlemen, here is THE OCTOPUS OF THE YEAR!!
I think I have never eaten such tender and tasty boiled octopus
Family-run place, informal atmosphere, very high quality seafood dishes.
Also recommended is pasta with cuttlefish ink, prawn tartare and burrata.
Wonderful!
ruggiero digiorgio
.
04 Dicembre 2024
10,0
Excellent food and wines. Very friendly staff
Maurizio Pessina
.
29 Novembre 2024
10,0
A great discovery on your arrival, a warm welcome, very clean places, impeccable and fast service, seasonal dishes with local products, quality cuisine, I will definitely return.
Dorothée Lo Dolce
.
24 Novembre 2024
10,0
Io e la mia famiglia siamo venuti a nuova Gibellina per turismo . Ci siamo fermati in questo locale e siamo rimasti molto contenti di averlo fatto . Antipasto con polpette di neonata e polpo intero! Polpo veramente gustoso e morbido ,indimenticabile .
I Primi tutti ottimi . La mia pasta con le vongole era strapiena di condimento !
Qualità prezzo nella media .
Servizio perfetto! .
Ci torneremo assolutamente quando passeremo da Gibellina !
Ornella
.
20 Novembre 2024
10,0
Excellent food and wine, in a family atmosphere, for Sunday lunch. Also in the summer the veranda seems to be lovely... Not tried yet. I'll be back. Discreet availability of dishes for vegans: we tried an excellent tomato first course and various appetizers.
We also really liked the fish.
The service is characterized by friendliness and efficiency, and you don't have to wait long even in the presence of many customers.
Simona Mercantini
.
20 Novembre 2024
10,0
Serious staff, helpful, attentive, friendly and always smiling. Excellent quality food in both pizzeria and restaurant.
Nancy Angelo
.
10 Novembre 2024
10,0
Wonderful atmosphere and service, excellent dishes, vegetarian and vegan options too, highly recommended.
Francesco Spataro
.
10 Novembre 2024
10,0
Unfortunately I expected more, the starter was very poor, like the mixed grill, which was also overcooked
Veronica Burgio
.
04 Novembre 2024
6,0
On holiday in Sicily we went to this restaurant on the recommendation of a resident and we had a very good time. Excellent first courses: spaghetti with cuttlefish ink with burrata and red prawn tartare, busiate prawns and pistachio. Very courteous service
Rosella Renzoni
.
25 Ottobre 2024
10,0
Uno dei migliori pranzi di sempre e che ricorderemo a lungo.
Non finiremo mai di ringraziare gli amici che ci hanno fatto scoprire questo ristorante che si è rivelato essere un gioiellino: frittura di pescato del giorno eccellente e ricca, polpo mondiale, si scioglieva in bocca come il burro. Una cucina essenziale e vera, come a casa. Si sentono la passione e la cura così come l’alta qualità dei prodotti.
Buonissime anche le verdure in pastella.
Personale gentile e attento.
Non vediamo l’ora di tornare!
Nica
.
23 Settembre 2024
10,0