While visiting Urbania with family, we found this restaurant by chance. The dishes are excellent, made with seasonal produce. The atmosphere is peaceful. The managers of the establishment are very welcoming and charming.
Benoit TROCHAIN
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17 Luglio 2025
10,0
Great place to dine in Urbania. Very cozy, beautifully decorated with friendly service and tasty fresh food. Highly recommended.
Olga O
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17 Luglio 2025
10,0
Quality products, refined and generous cuisine. Very pleasant welcome and calm and relaxing atmosphere!
Thaïs Trochain
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17 Luglio 2025
10,0
Nel pieno centro di Urbania. Non fatevi fuorviare dall’accoglienza un po’ spigolosa: la qualità e la genuinità della materia prima merita una deviazione dagli itinerari tradizionali.
stefbaz
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16 Luglio 2025
8,0
We happened to be passing through Urbania and read the excellent reviews. They were all confirmed. Friendly welcome, interesting though not extensive menu. Excellent appetizers and even better first courses, not to mention the Pavesone dessert, mouth-watering! A small place in Urbania. Recommended!!!
My private address DN
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14 Luglio 2025
10,0
A lovely surprise, hidden among the alleys of Urbania. The food was excellent, tasty, and of high quality. The service was excellent, attentive, and courteous. The price was also excellent, considering the quality. I'll be back.
Alessandro “Alesgiamb”
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10 Luglio 2025
10,0
Excellent food with refined and local ingredients. The owners are two exquisite people, absolutely worth a visit if you pass by Urbania.
giacomo turi
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06 Luglio 2025
10,0
Excellent restaurant located at the vehicles of the city of Urbania. With an excellent local cuisine made by the chef Mirco and served by his wife.
Lazim Latifi
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28 Giugno 2025
10,0
In the center of Urbania, a very nice place with delicious dishes
Andrea Gasperoni
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22 Giugno 2025
10,0
Sono stato con la mia compagna e la mia bambina venerdì sera. Ci ha accolto subito la signora Irina che ci ha fatto subito sentire come se fossimo a casa, gentile e disponibile. Abbiamo ordinato delle strepitose tagliatelle agli agretti con fonduta di parmigiano e gnocchi con crema di carciofi e guanciali ed eravamo già contentissimi, ma poi è arrivato il secondo: filetti di maiale con crema di asparagi e scaglie di parmigiano che mi fanno voglia di tornare lì anche se vivo a più di tre ore di distanza. Rinnovo i complimenti allo chef e ancora grazie per la calorosa accoglienza. Antonio, Ilaria e Olivia
Antonio Riccard... P
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30 Marzo 2025
10,0