Small restaurant about 40 minutes from Turin. Convivial atmosphere, with two or three stoves in the room; everything makes you feel at home.
Opted for a menu with many mixed appetizers, two first courses, two second courses, and a dessert.
There were many appetizers, from those with minced meat to refreshing ones with celery. All very good. Ah, to appreciate the constant change of bread and various white pizzas (soft and tasty).
The first courses are excellent: the braised ravioli are of great quality!
The latter are good but perhaps not at the level of the former. Strong and decisive flavours.
The exceptional dessert! Cake with strawberry filling.
Friendly service and pleasant atmosphere!
If you pass by here, stop by!
stefano faloni
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18 Marzo 2025
8,0
We discovered this restaurant thanks to a birthday party and were pleasantly satisfied. The service is very attentive to the needs of the diners and friendly. The dishes are simple, but of good quality and really make you want to eat them.
A truly recommended place for those who want to taste the Piedmontese tradition, with an exceptional quality-price ratio.
Sara Fornaro
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02 Marzo 2025
10,0
Torno spesso a pranzare in questo ristorante, la loro cucina del territorio é sempre all’altezza delle aspettative, antipasti variegati per lo più con pietanze tipiche piemontesi e con alcuni piatti ormai difficili da trovare come la finanziera, i dolci anch’essi artigianali sono la medaglia al valore ad un pasto che già di per sé vale la gita fino a Germagnano. Nota di merito per il semolino dolce fritto sempre squisito. Personale educato e veloce e location magnifica in una delle più belle valli che circonda torino
bertu93
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19 Febbraio 2025
10,0
Place recommended by a friend and I was not disappointed...quality food and friendly, helpful staff!
Claudio Terrenati
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16 Febbraio 2025
10,0
In questo ristorante ho potuto mangiare una cucina tipica piemontese di buona qualità e varietà. Io ho scelto un antipasto misto che comprende, tra gli altri, peperone con acciughe, insalata russa buonissima, tomino, vitello tonnato e carne cruda. Poi ho proseguito con dei ravioli con blu e nocciole molto buoni e poi la finanziera che non mangiavo da tempo e che non è facile trovare. In chiusura crostate con more di gelso e genepy. Pasto innaffiato con una barbera del Monferrato frizzante. Prezzo più che onesto e personale gentile completano l'esperienza!
Ale0141
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26 Gennaio 2025
8,0
Simply SUPER! Finally a truly typical Piedmontese restaurant. Very kind
paola casassa
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14 Gennaio 2025
10,0
Very welcoming and excellent quality food
Luca 78
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29 Dicembre 2024
10,0
Salad meat with gorgonzola fondue and walnuts, I dare say sublime, fantastic lard and chestnuts.
The agnolotti are very good.
Next time I'm in these parts I'll definitely be back!
Marco Campi
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02 Novembre 2024
10,0
Comfortable environment, excellent food, more than good service!
Roby14
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30 Ottobre 2024
10,0