Dear, the beautiful and fascinating restaurant with the meat on display.
But you sin in some things that have disappointed me,
Tagliatella with wild boar (good tagliatelle you could tell it was homemade) but the wild boar sauce mmmmm tasted like nothing... I would revisit that sauce which should leave a taste in the mouth.
on the meat well my wife's cut was put on the heat then removed and then put back on (well you certainly don't cook like that if the times were different I preferred to have the cut first but not pre-cook it and then reheat it for a moment on the fire). remember that there are not only normal customers around but there are also those who observe you.
For the rest I have nothing to say, the guys are all kind and professional.
mine is just dispassionate advice then you are free to work as you want.
Roberto Luppi
.
06 Novembre 2024
6,0
Terrible service and high price.
I strongly advise against white ragù.
Benedetta Fenzi
.
17 Agosto 2024
6,0
I tried the Terni brothers' restaurant
I already knew the legendary father Giuliano
What can I say... Fantastic
EMANUELA ZANELLA
.
13 Agosto 2024
10,0
Hospitality and Oscar-worthy meat!
sascha rascelli
.
07 Agosto 2024
10,0
Hosted for a short break. Located along the Aurelia state road where unfortunately traffic noise can be heard. One negative element we encountered was the smell of shutdown coming from the kitchens below which forced us to sleep with the windows closed and the air conditioning on. The staff is friendly and helpful and the cuisine is excellent. Online prices. The furnishings are interesting with modern and early twentieth-century objects, which can be purchased. Overall however we had a good time.
massimiliano cecconi
.
07 Agosto 2024
8,0
The meat is really excellent... Impeccable service... Luca is a guarantee! Absolutely try the Galician rubia!
Francesca Venturini
.
03 Agosto 2024
10,0
Fixed stop when we pass through there to return home. You eat very well, carefully chosen local products, the cured meats are made by them, you can choose the type of meat you want to eat. Good choice of wines.
Excellent service.
francesca nocchi
.
30 Luglio 2024
10,0
Nice place and a great meal, everyone was very kind and friendly
Sabrina Pizzi
.
27 Luglio 2024
10,0
"Braceria vicino a Orbetello", così ho scoperto la Locanda di Ansedonia ed è stata una piacevole scoperta.
Location molto carina, con ampi spazi sia interni che esterni, bellissima macelleria a vista e un'impressionante cella dry aged a vista. La selezione di carne è spaziale. Ci sono ottimi tagli di carni selezionati: si passa dalle le nazionali arrivando a wagyu (con anche un incrocio tra maremmana e wagyu di loro concezione) Galiziana Discarlux e Vacca Vecchia.
Gli antipasti sono deliziosi con il tris di patè e la gran tagliere dai prodotti eccezionali (plauso al magatello affumicato).
Passiamo alla ciccia: costata di Danese di 11 anni dry aged. Carne dal sapore rotondo ma deciso, vcon un grasso delicatissimo che si scioglie a contatto con la lingua e super saporito. Estremamente morbida e scioglievole.
Pregio anche ai dolci con un'ottima pera al Morellino e dei cantucci fantastici (forse i migliori che ho assaggiato).
La carta dei vini è anch'essa di spessore con ottime etichette dai prezzi un po' di tutte le fasce.
Assolutamente da non trascurare il servizio, ottimo, preciso e attendo e la cordialità generale di camerieri e proprietari.
Stra consigliato e sicuramente ci ritornerò
Emanuele S
.
18 Luglio 2024
10,0
Veniamo da anni perché una carne così non si trova facilmente. Credo di aver provato quasi tutto il menù, tutto buonissimo dagli antipasti ai contorni, ma nulla può competere con la loro prussiana. ECCEZIONALE.
Gentilezza e competenza assicurata. Prezzi in linea con i migliori ristoranti di carne.
flaminia i
.
04 Luglio 2024
10,0