I went to eat at this restaurant a few days ago, the best thing is that all their first courses are based on handmade pasta with Solina wheat, truly exceptional!!!
Alfredo ioannone
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18 Maggio 2025
Excellent experience. All very refined and particular dishes. Highly recommended
Giuseppe Ambrosio
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11 Maggio 2025
Locale accogliente con cibo locale davvero di qualità. Ci siamo trovati benissimo anche per la cordialità di madre e figlia!
Agnello, pane , olio, salumi e formaggi, davvero ottimi. Prezzi modici e buona qualità. Lo consiglio
Inn with real, Abruzzo flavours, refined and of great taste
Massimo Santarelli
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25 Aprile 2025
Marianna very nice, cheerful and present... Special and excellent dishes if you want to taste a dish from Abbruzzo. Very pleasant evening, excellent quality and price too
Giovanna Grimaldi
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24 Aprile 2025
Venerdì sera a Roccascalegna, poca gente in giro , ci siamo fermati a cena in questo piccolo ristorante . L’aria è quella di casa la Titolare ci accoglie e ci spiga un po’ i prodotti a km 0 . Tagliere buono però ho trovato un po’ poco professionale che ci elencava i prodotti dei piatti e alla fine il prezzo, avrei preferito un menu …. Abbiamo assaggiato un po’ di brace , e come dolce ( unica scelta ) panna cotta . Ci sigliato
Merola80
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12 Aprile 2025
The food was delicious, the service was unbeatable, I loved it.
Duende Inquieto
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17 Marzo 2025
This is one of the most amazing restaurants in the area, the owner has dedicated herself to creating a unique menu with heritage wheats, it is small an intimate and not to be missed, settled under the famous castle of Roccascalegna with its mysterious legend. This is where traditional food and biodiversity meet. Marianna the owner is a whirlwind of dedication. Order a plate of heritage wheat pasta and do not forget to ask for a Cantina Orsogna biodynamic wine.
nitsan morag
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09 Gennaio 2025
We ate high quality food, pasta and bread made from ancient grains.
Excellent service
Very kind and helpful owner.
Chiara Sciré
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08 Gennaio 2025
Enchanting combination of taste and hospitality, with cuisine inspired by an authentic food culture.
Gabriella Beretta
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04 Gennaio 2025