Historic restaurant, aesthetically beautiful environment, trattoria atmosphere, generous portions and very well made with traditional dishes, you can eat from the menu or choose à la carte. Had lunch on Sunday with a full restaurant but excellent service in terms of timing and quality
Willy Fog
.
04 Dicembre 2024
8,0
Un posto bellissimo che frequento da diversi anni e, nonostante questo, sono stati sempre impeccabili su tutto!
Il servizio è veloce, attento e simpatico… a volte mi trovo indecisa su cosa mangiare e faccio fare direttamente a loro la mia ordinazione; l’unica cosa che non può mai mancare sono il formaggio fritto e i funghi alla griglia, ovviamente quando è stagione (non sono solita mangiare funghi, ma questi provateli perché sono la fine del mondo!).
Che dire sui prodotti… non sempre i ristoranti riescono mantenere sempre lo stello livello, ma La Greppia ha superato di gran lunga i suoi livelli iniziali, giá alti.
I tagli di carne sono buonissimi; la Fiorentina è una delle mie preferite, più buona di quelle mangiate a Firenze (anche perché le paghi la metà).
Infine gli arrosticini…non mi stancano mai, soprattutto dopo aver scoperto che il proprietario si fa 80km per farci mangiare gli arrosticini più buoni dell’Abruzzo.
Complimenti ragazzi, siete UNICI!
P.s. La selezione dei vini è veramente di qualità.
gaia m
.
20 Novembre 2024
10,0
A beautiful place that I have been frequenting for several years and, despite this, they have always been impeccable in everything!
The service is fast, attentive and friendly... sometimes I find myself undecided about what to eat and I have them place my order directly; the only thing that can never be missing are fried cheese and grilled mushrooms, obviously when in season (I don't usually eat mushrooms, but try these because they are out of this world!).
What can we say about the products... restaurants are not always able to maintain the same high level, but La Greppia has far exceeded its initial, already high levels.
The cuts of meat are delicious; Fiorentina is one of my favourites, better than those eaten in Florence (also because you pay half the price).
Finally, the kebabs... I never get tired of them, especially after discovering that the owner travels 80km to make us eat the best kebabs in Abruzzo.
Congratulations guys, you are UNIQUE!
P.s. The wine selection is truly quality.
gaia marconi
.
20 Novembre 2024
10,0
Excellent... excellent quality and price
sergio ciarrocchi
.
17 Novembre 2024
10,0
Quick service. Good quality food. Highly recommended
Gian Domenico Giusti
.
16 Novembre 2024
10,0
Good restaurant, with a pleasant atmosphere. I tried the mixed roast and the creme brulee. The creme brulee was truly perfect: crunchy on top and creamy at the right point. However, the mixed roast was a little disappointing: overcooked and slightly burnt, which left a bitter aftertaste. Overall a good experience, but with room for improvement.
Roberto Marinucci
.
15 Novembre 2024
8,0
Il locale è con grandi ambienti. con annesso un parcheggio.
Personale cortese e preparato, tempo di attesa nella norma, anche perchè era inizio serata e pochi clienti.
I primi erano abbastanza buoni ed abbondanti. ma gli arrosticini e la grigliata di carne .... immangiabile e dura. Forse perchè andava scelto la carne con costo a etto .....
Serata da dimenticare .... notte in bianco ....
Matteo R
.
14 Novembre 2024
6,0
Excellent and plentiful food.
On Sundays, due to overcrowding, orders are taken after too long of a wait and they are served just as slowly. The environment inside has many tables although the rooms are small and the space to pass through is narrow. There are many tables outside but on a windy day it is not recommended to eat outdoors even though the gazebos cover.
Giovanni Turco
.
03 Novembre 2024
10,0
I'm here often for work and stop for lunch. Fast and attentive service to your requests. I find the menu of the day good and plentiful.
lu ca
.
02 Novembre 2024
6,0
Wonderful staff, attentive always smiling above all very well prepared too bad only 5 stars .... I'm Sicilian I can say that my taste buds are still celebrating .... Owner Beeee the TOP SUPERRRR SUPERRRRR RECOMMENDED ❤️🧡💛💚💙💜
SiculaMente
.
31 Ottobre 2024
10,0