We have been eating at this establishment, we were very hopeful of eating the famous spaghetti Colatura di Alici di Cetara! The small portion is something we do not understand and it is something common in restaurants in Italy, how can it be that such an inexpensive raw material, such as pasta, they charge an average of 15/18 euros for a dish and you can count them on the fingers of one hand!! It is a simple cuisine without any difficulty and they should not skimp on quantity, a fry (small), two plates of spaghetti (small), two bottles of water, two beers (small), and a small lemon sorbet (half of the case is fake), in total almost 70 euros! It is very expensive and at least they should compensate it with quantity!! It is not to be recommended! The attention was correct!!
Angelines Grande SanMiguel
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11 Agosto 2025
6,0
The frying is good and plentiful
Nathaline Gebrael
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03 Agosto 2025
10,0
A quaint and well-kept location, with extremely kind, helpful, and knowledgeable staff, always smiling. We ordered a delicious and plentiful octopus salad, and two risottos alla pescatore, both perfect in quality, quantity, and freshness. The wine selection was also excellent; we opted for a glass of Vetere, which was opened right in front of us.
If we ever return to Cetara, we'll definitely stop here again!
Federica Carrino
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31 Luglio 2025
10,0
We spent a wonderful evening at the restaurant, located just steps from the shore. Antonella was incredible; she welcomed us warmly and pampered us just right. It was a carefree, fun, and, alas, touching evening in some ways. Special mention for the spaghetti with clams and the lemon ravioli! Exceptional.
Hugs from the Benevento team
Martina Frusciante
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30 Luglio 2025
10,0
Everything was excellent and the staff was very friendly.
Sara Iuliano
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27 Luglio 2025
10,0
Excellent in the beautiful village of Cetara
Vito Marra
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22 Luglio 2025
10,0
Excellent family-run restaurant, impeccable service, and a smile from the first welcome to the final farewell. Tasty dishes and generous portions. Thanks to Aurora for her constant attention. Highly recommended, we'll be back.
Giorgio Fiorentino
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19 Luglio 2025
10,0
Wonderful fish dishes and great service.
gary cardall
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06 Luglio 2025
10,0
Accoglienza familiare che si avverte anche nei piatti, antipasti sfiziosi e saporiti tutti da provare. Ci ha consigliato la bravissima antonella e siamo andati alla grande. Le alici con la provola fritte sono divine ma anche la parmigiana di pesce non ci ha delusi.. i ravioli al limone con frutti di mare erano molto gustosi e lo spaghetto alla conventuale era sorprendente. .dai sapori forti e molto particolare. . Consiglio a tutti di provarli. Dolci di de riso ottimi come sempre. Il padre di antonella all’ingresso sembra Hemingway! 10 a tutti servizio veloce e conto onesto
ADELE1275
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20 Aprile 2025
10,0
La Frittura del Golfo è quel posto che ti resta nel cuore… L’accoglienza, l’amore e la passione che trasmettono Antonella la proprietaria e suo papà fanno di questo ristorante la colonna portante del centro di Cetara, in esperienza culinaria perfetta, capace di avere come punto di riferimento grandi sapori, tradizioni e alta qualità delle materie prime…
Consigliati dall’amico Peppe, abbiamo passato la nostra santa Pasqua lontani da casa, ma loro hanno saputo prenderci per mano e farci sentire come a casa, deliziandoci i palati tramite i consigli meticolosi di Antonella e l’accoglienza calorosa di tutto lo staff!!!
Consigliato vivamente!
deLiberoDante
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20 Aprile 2025
10,0