La Tuscia è ricca di posti da visitare e di sapori da scoprire. Poco fuori il borgo medievale di Vitorchiano c'è questo ristorantino che propone zuppe e primi con prodotti del periodo, che abbiamo provato e ci sono piaciuti. Ottimi e particolari gli antipasti, buoni anche i dolci. Stranamente non ci ha entusiasmato il tagliere di salumi e formaggi. Notevole la carta dei vini con un assortimento non comune. Necessaria la prenotazione, prezzi nella media
kiros79
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10 Novembre 2024
8,0
Locale pulito, tavoli alla giusta distanza, servizio curato e bellissima carta dei vini. Cucina molto buona soprattutto i primi, tagliere molto sfizioso. Non do 5/5 solo perchè in piena stagione mi aspettavo porcini e tartufo freschi e non il prodotto congelato i primi e conservato il secondo che inevitabilmente penalizza il piatto. Ma il posto merita.
Liv P
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01 Novembre 2024
8,0
Very nice place in Vitorchiano, good quality food, nice and tidy area, kind and courteous staff, super good, the cavatelli with roe deer ragout, the starter also top
Fefe
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11 Agosto 2024
10,0
We stopped for a quick break. Nice menu and plentiful dishes. Inside there was a lot of smell coming from the kitchen. We ate outdoors and had a good time, attentive and friendly service.
Alle B.
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10 Agosto 2024
8,0
Excellent restaurant. Quality dishes.
matilde trifari
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04 Agosto 2024
10,0
A riot of colors and flavors. Great food. Impeccable service. If you pass through Vitorchiano, a stop is recommended!
Ale_Doris
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29 Luglio 2024
10,0
Here you get really tasty food, you're sitting in a small, chic place with a castle nearby.
Paul Stasch
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27 Luglio 2024
10,0
Special combinations and excellent quality raw materials! A place to return!!
Cristina Colaninno
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27 Luglio 2024
10,0
Very good first courses at the top
Excellent desserts
Carlo Pisano
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27 Luglio 2024
10,0
Whether it's jack or apple, it's still a truly excellent restaurant! I tried all the dishes. Very interesting appetizers especially the fried gnocco. As a first course, the ravioli carbonara is worth stopping immediately due to excess of joy. Cavatelli as per tradition. The second courses are very well prepared, the straccetti are an important portion to be tackled alone after the starter and first course. There was no room for dessert.
carlo turchetti
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27 Luglio 2024
10,0