Had lunch on mid-August, fixed Piedmontese menu, despite it being full, quick service, home-made dishes and everything good, often an encore all seasoned by the character that is Alberto as friendliness and "character".. To be tried again
antonio caniglia
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18 Agosto 2024
8,0
Nice combination of irony and kindness from the manager. Genuine and very good dishes.
Super honest price. Thank you
We will return
anna maria emanuel
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13 Agosto 2024
10,0
I was really impressed with the restaurant. The atmosphere is welcoming and Alberto is an added value.
the strong point of the place is undoubtedly the cuisine. In this place you will have the opportunity to taste typical traditional products
I highly recommend this place to all lovers of good food!"
Marco
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05 Luglio 2024
10,0
Excellent food, very hospitable, super environment
Roberta Sonza
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22 Giugno 2024
10,0
Excellent quality/price ratio, tasty but at the same time light dishes. Special place and very friendly owner. We do not accept cards, only cash
Luca Silvestri
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20 Giugno 2024
10,0
Excellent restaurant, very good price!
Alberto Martini
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11 Giugno 2024
10,0
A trattoria with excellent, simple and convivial food. Menu of the day with different choices of first and second courses, very honest price. Friendly owner, a pleasant discovery.
Diego Balducci
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30 Maggio 2024
10,0
A warranty. Old-fashioned restaurant, traditional fixed menu that never disappoints. The service is attentive, the owner friendly and always makes you feel at home. Legendary Bertu
Danilo Fasano
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29 Maggio 2024
10,0
Particular place with excellent food offered by a nice gentleman named Alberto. Too bad it's a bit far from my home in Cumiana, otherwise I would frequent it more assiduously.
angelo patrito
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05 Maggio 2024
8,0
Ristorante rappresentativo di una cultura della ristorazione basata sulla schiettezza dei piatti e del modo di servirli. Ambienti rustici. Titolare vulcanico ma garbato allo stesso tempo, da solo gestisce tutti i coperti (una trentina quando siamo andati noi) e il menù è fisso con inizio del pranzo a un orario stabilito ovvero le 12.45/13.00. Prima di cominciare a pranzare il titolare gira e da una grande cesta in vimini estrae mazzi di grissini (ottimi) e li distribuisce tra i tavoli. Poi arrivano in sequenza la carne cruda, la lingua in salsa verde e la polenta col gorgonzola. Buoni i ravioli burro e salvia e anche i tagliolini. Come secondo, brasato e faraona con patate. Prima dei dolci con la solita schiettezza il patron propone lo "sgrassatore" ovvero un cucchiaio di gorgonzola, che mette in mano a chi lo vuole scavando da un quarto di forma che porta in giro per i tavoli. , Dolci vari a scelta e infine amaro e caffè. La spesa con mezzo litro di rosso della casa 38€. Esperienza divertente, da tornarci.
343Costantino
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25 Febbraio 2024
10,0