Special, refined pizzas, very good, recommended
Fabrizio Corazza
.
06 Marzo 2025
10,0
Excellent pizza with all possible and imaginable doughs, friendly, courteous and efficient staff.
Very good!!!
Ermanno Bellucci
.
02 Marzo 2025
10,0
Excellent pizza, very digestible and tasty. Waiting times vary but quite quick. Exceptional beer.
Suitable for celiacs
Diego Santi
.
27 Febbraio 2025
8,0
Congratulations for everything, the pizzas with a light and super digestible dough, the superlative raw materials from the flours used, from semi-wholemeal to multi-grain ones, the very fresh and top quality condiments. The staff is prepared to give you advice and is very professional, very kind to customers. 19.02.2025 Vitale Nicola 🥇
Nicola Vitale
.
20 Febbraio 2025
10,0
Excellent pizza…. Light doughs, excellent ingredients, interesting combinations and an eye for presentation... informal and welcoming environment! Congratulations to the courteous, helpful and customer-focused staff!! Compliments! thank you for your hospitality 😉
Marzia
.
16 Febbraio 2025
8,0
Environment with perfect soft music,
Super friendly staff, delicious pizza and fast times, super recommended 😍
There is also gluten-free pizza
Simone Serpi
.
16 Febbraio 2025
10,0
Delicious pizzas, excellent dough, but portions a little small.
bruno bianco
.
15 Febbraio 2025
8,0
Having to limit gluten in my diet due to health problems, I rediscovered this pizzeria, where gluten-free pizzas are baked, as well as with other doughs. What can I say? In my opinion, I found the best gluten-free dough here. Without forgetting the truly original setting, especially on the first floor of the restaurant, which reproduces the typical furnishings of the 60s. And the welcome, which makes you feel at home!
Elena Balbo
.
11 Febbraio 2025
10,0
Il locale si presenta caldo e illuminato , con un accoglienza formale ; il personale vario e tutti disponibili , ci accoglie e prende la comanda ; unici due intoppi della serata , gli apetizer che arrivano in due momenti differenti perché probabilmente le patatine non erano state segnate e una delle due pizze non era stata modificata come richiesto , ma vi assicuro che era tutto così assurdamente buono che siam passati sopra ogni cosa , davvero super l’impasto e ottimi tutti i condimenti
Roberto Vinciguerra
.
14 Dicembre 2024
8,0
Il locale, che si giova di un ampio parcheggio proprio di fronte (dopo le 19,30 è gratis), sembra un po' in decadenza. Il primo piano un tempo era più elegante, e soprattutto più tranquillo. Ora lo hanno, per così dire, reso più plebeo, disordinato, rumoroso (fastidiosa la musica di fondo, che non è neanche tanto "di fondo"); si riempie però molto in fretta.
Pizze mediamente costose, disponibili con vari impasti aggiungendo 1,5 euro. Quella con pomodoro, alici, burrata (ai cereali) era quasi impossibile da tagliare, nonché chiaramente bruciata; uno dei numerosi gentilissimi ragazzi dello staff se ne è scusato dicendo che può capitare: però costa 14,50 euro, considerando anche l'impasto. A quel punto, poniamo che uno vada alla cassa e "può capitare" che non abbia abbastanza soldi: che cosa direbbe il proprietario? Suggerisco di fare almeno sconti in proporzione alla bruciatura.
Molto buona l'altra pizza con crema di carote, melanzane e peperoni ("dell'orto": euro 10,50): con un impasto integrale che era migliore dell'altro, crosta compresa. Non bruciata.
Birre anch'esse costose. Una media, sui 6 euro.
Coperto 2 euro.
Aktarus
.
26 Novembre 2024
6,0