Wonderful experience, excellent dishes prepared with care, impeccable service and a lot of kindness. The place is wonderful, very well furnished and welcoming, I will definitely return.
Annalysa Rabaglia
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07 Maggio 2025
10,0
All incredibly extraordinary...well done to all the guys who put so much passion into their work.
Marco Testa
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19 Aprile 2025
10,0
Beautiful experience. Very nice and welcoming place. Friendly, attentive dining room staff with the right compromise between professionalism/attention and that touch of informality that puts you at ease. Excellent dishes, from the raw materials to the presentations obviously passing through the preparations, maximum satisfaction to the sight, smell and palate. Excellent wine list with wide choice. Thanks to the chef, the kitchen team and all the staff for delighting and pampering us, definitely an experience to be repeated
Stefano Osti
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13 Aprile 2025
10,0
Very nice and welcoming place. Very friendly, kind and attentive staff.
Really refined dishes and with excellent quality raw materials, good selection of wines. The price is adequate.
Congratulations to everyone ♥️
Chiara T
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29 Marzo 2025
10,0
Great atmosphere, great food.. we will definitely be back
Domus arredi snc lissone
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10 Marzo 2025
10,0
È stata una bellissima giornata sia gastronomica che in famiglia 🥰
Abbiamo trascorso delle ore in allegria, con un servizio impeccabile di Vittorio e il suo staff, tutti gentili e professionali ☺️
Ornella P
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01 Marzo 2025
10,0
Il locale offre piatti della tradizione che difficilmente si trovano in altri menu, come il savarin di riso con lingua salmistrata e il batù di coscia d'oca. Quest'ultimo mi ha particolarmente colpito per la tenerezza e il gusto della carne, abbinata con grande equilibrio a uvetta e verdura. Eccellenti e golosi anche i ravioli ripieni di brasato d'anatra con una cremina deliziosa creata dalle castagne e dal fondo di cottura della carne. Per chi ama, la selvaggina, ottima cottura anche per il cervo. Dolci golosissimi: rosellina calda di sfoglia e mele abbinata al gelato alla vaniglia; torta sabbiosa con un fantastico e abbondante zabaione montato. Locale curatissimo; tante piccole attenzioni per il cliente; personale gentilissimo. Torneremo sicuramente. Conto 140 euro, compreso di bottiglia di vino, acqua, vino da dessert, caffè
Cat76
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23 Febbraio 2025
10,0
Truly positive experience
Very friendly staff, welcoming environment and amazing cuisine
Roberto Giuseppe Terry
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10 Febbraio 2025
10,0
Splendid restaurant in an equally beautiful estate, typical cuisine of the area but original and refined dishes. Highly recommended if you fast for several hours before arrival ;)
Niccolò Tramontana
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03 Febbraio 2025
10,0
The place is gorgeous and the food is divine😊
Anna Carbonari
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04 Dicembre 2024
10,0