An internal courtyard with attention to every detail, timeless furnishings, a lush garden... combined with an excellent wine list and gourmet food. Attentive and courteous service, not too formal.
Vegetarian food list.
We return periodically.
Giulia Zangrandi
.
25 Luglio 2024
10,0
La Fiaschetteria exceeded all my expectations in every aspect. From the very savory food to the refreshing drinks and the wonderful atmosphere, this rural farmhouse restaurant in the heart of Parma Emilia-Romagna Region truly delivers an authentic Italian dining experience. The traditional dishes are nothing short of amazing, featuring fresh, locally sourced meats and cheeses. The courtyard outdoor dining added a charming touch to the overall ambiance. The staff was friendly, attentive, and even went above and beyond by providing complimentary tasting dishes. If you're looking for a genuine taste of Italy and impeccable service, La Fiaschetteria is the place to be.
Jarred Saucier
.
18 Luglio 2024
10,0
The place is an old agricultural courtyard that has been refurbished, very welcoming, we ate outside on the porch, excellent food, to be taken into account you spend a little, the staff is very kind.
Saverio Miccoli
.
23 Giugno 2024
10,0
After many years I returned, with new, very fresh management, a welcoming, kind, friendly and above all very smiling and helpful service.
Good dishes, refined but not too much.
The rooms are simple but tastefully furnished.
I will definitely return.
elisa Di Obolo
.
04 Giugno 2024
10,0
Beautiful venue and top staff.
Special and carefully prepared dishes, an unexpected stop and an unexpected surprise.
Very kind and attentive, patient and understanding even towards a "lively" little girl like mine! In short..... Very pleasant experience. Thank you!
Caterina Blundo
.
07 Maggio 2024
10,0
In the beautiful countryside between Piacenza and Parma, a charming place with creative cuisine linked to the territory. Very nice environment both inside and outside.
Marco Lusardi
.
04 Maggio 2024
10,0
It's always good! They pamper you until the end!
eliane bambini
.
02 Maggio 2024
10,0
Beautiful experience that goes beyond a dinner. Well done
Claudio Bignami
.
18 Aprile 2024
10,0
Locale veramente bello, elegante, ma nello stesso tempo non opprimente.
Personale giovane, sorridente e preciso.
Menú tradizionale ma con qualche innovazione e una fantastica carta dei vini.
Provato le caramelle ai tre stracotti mantecate al burro di tartufo e Parmigiano Reggiano, il batú di coscia d’oca con sfoglia di polenta e
composta di peperoni e per finire l’idea di una cassata Siciliana con spuma di ricotta, canditi, scaglie di cioccolato, agrumi.
Tutto buonissimo.
Assolutamente consigliato.
I.A.
.
30 Marzo 2024
10,0
Elegante ristorante di campagna aperto ormai una trentina di anni fa, che ha saputo mantenere, nel tempo, una costante qualità culinaria (questa voce, "di per sè", merita il massimo dei voti, nel rapporto qualità/prezzo). In cucina dovrebbe esserci, infatti, la medesima chef dell'epoca. I locali interni sono rimasti affascinanti ma modernizzati, e la originale conformazione del soffitto, insieme al pavimento, purtroppo, non aiuta l'acustica a locale pieno, provocando ahimè molto disturbo; bella anche la mise en place. Staff molto giovane, a tratti impreparato (per il bere necessita spesso consultare il patron, per certe richieste occorre consultare la cucina, ecc...) ma molto volenteroso e cortese. Bella, vasta e completa la carta dei vini, a prezzi congrui. ed appassionati consigli del giovane ed empatico patron. Ciò che è arrivato in tavola dalla cucina (ma anche dalla cantina) è stato molto apprezzato, dalla sfoglia di porri glassati......., alla terrina di fois gras.....(sublime!), ai pisarei con battuta di mazzancolla........, al batù di coscia d'oca ...(in generosa porzione)....Conto, forse, nel complesso di ogni voce, "leggermente" alto se paragonato ad altri ristoranti gourmet della zona Piacenza, Cremona,Parma. Ciò premesso, indirizzo senz'altro consigliabile.
Vighi
.
11 Marzo 2024
8,0