Osteria in the historic center of Pordenone with typical Friulian dishes, delicious and with kind and attentive staff. We ate tagliolini with mushrooms, frico with polenta and Gubana semifreddo, all delicious and not to mention the wine!! Absolutely recommended🫶
Sharon Zara
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27 Febbraio 2025
10,0
Osteria offering local dishes a stone's throw from the Duomo.
It's best to book, today (Saturday 22 February) it was sold out
Everything delicious.
giovanni pecorari
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22 Febbraio 2025
10,0
Friendly staff, fantastic cuisine, a must try.
Michele Cont
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13 Febbraio 2025
10,0
Nice place, beautiful photos on the walls. Local cuisine, excellent
Giuseppe Caiafa
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09 Febbraio 2025
10,0
Very nice location, traditional and not very good food... The house wine was perhaps a little too expensive (€14 for half a litre)... The staff who do table service could smile a little more and the desserts can undoubtedly be improved.
fiorenza pinese
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04 Febbraio 2025
8,0
A nice place that they recommended to us for a short trip to Pordenone. We had two roasts of veal shank with chicory and potatoes, finally we treated ourselves to the chocolate truffle and the semifreddo. Very good osteria in the center of Pordenone 🙂
Paolo Toninelli
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01 Febbraio 2025
10,0
Effettuata prenotazione almeno un mese prima...
Locale storico in centro a Pordenone.
Trattoria con ottimi piatti e vini . Porzioni abbondanti, servizio attento, prezzo onestissimo. super consigliato!!
Catia S
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25 Gennaio 2025
10,0
Typical dishes of the region, friendly and fast service and a beautiful and warm location.
Andromi 111
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21 Gennaio 2025
10,0
In my opinion, the only drawback are the smells.....if you get a table near the kitchen.....you risk going out with your clothes soaked in culinary specialties.
Salvatore Callarella
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20 Gennaio 2025
10,0
Cosa dire? Tutto perfetto.
La Ferrata è il luogo ideale se si vogliono trovare i gusti del territorio con un menù che segue le stagionalità.
Il personale è gentile, simpatico ed estremamente a disposizione del cliente.
C’è stata la possibilità di richiedere una mezza porzione di un antipasto per cui io ho optato per mezzo carrello dei formaggi servito con pera e salse e un tortino di zucca su crema di formaggio. Al mio tavolo è stato poi ordinato frico, baccalà con polenta e un tagliata.
Tutto perfetto, sapori genuini e ingredienti di qualità. Anche il cestino del pane merita una nota di merito: servito caldo e con un filo d’olio.
Abbiamo poi terminato con i dolci: la gubana, tiramisù e tortino caldo.
Con acqua e mezzo litro di vino abbiamo speso 114€.
Assolutamente raccomandato!
ChiaraP
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10 Gennaio 2025
10,0