Exceptional and unique frico, very tasty and soft polenta with goulash, all with a good glass of ribolla.
tonia longo
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17 Marzo 2025
8,0
Super welcome from Anna the owner and Samuele the sommelier. We tasted real Friulian cuisine thanks to the experience of Ugo, the owner chef👨🍳
La Ferrata is a historic tavern in the center of Pordenone where you drink and eat well!
Super recommended in the evening
Manuel Varaschin
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15 Marzo 2025
10,0
Nice historic restaurant in the center of PN, where you can eat typical Friulian dishes. Varied and quality menu. Discreet selection of wines that lend themselves to various pairings. Highly recommended place.
Marco Tosatto
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12 Marzo 2025
8,0
Deep knowledge in the local culinary tradition.
nicola pezzetta
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04 Marzo 2025
10,0
Osteria in the historic center of Pordenone with typical Friulian dishes, delicious and with kind and attentive staff. We ate tagliolini with mushrooms, frico with polenta and Gubana semifreddo, all delicious and not to mention the wine!! Absolutely recommended🫶
Sharon Zara
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27 Febbraio 2025
10,0
Osteria offering local dishes a stone's throw from the Duomo.
It's best to book, today (Saturday 22 February) it was sold out
Everything delicious.
giovanni pecorari
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22 Febbraio 2025
10,0
Friendly staff, fantastic cuisine, a must try.
Michele Cont
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13 Febbraio 2025
10,0
Nice place, beautiful photos on the walls. Local cuisine, excellent
Giuseppe Caiafa
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09 Febbraio 2025
10,0
Effettuata prenotazione almeno un mese prima...
Locale storico in centro a Pordenone.
Trattoria con ottimi piatti e vini . Porzioni abbondanti, servizio attento, prezzo onestissimo. super consigliato!!
Catia S
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25 Gennaio 2025
10,0
Cosa dire? Tutto perfetto.
La Ferrata è il luogo ideale se si vogliono trovare i gusti del territorio con un menù che segue le stagionalità.
Il personale è gentile, simpatico ed estremamente a disposizione del cliente.
C’è stata la possibilità di richiedere una mezza porzione di un antipasto per cui io ho optato per mezzo carrello dei formaggi servito con pera e salse e un tortino di zucca su crema di formaggio. Al mio tavolo è stato poi ordinato frico, baccalà con polenta e un tagliata.
Tutto perfetto, sapori genuini e ingredienti di qualità. Anche il cestino del pane merita una nota di merito: servito caldo e con un filo d’olio.
Abbiamo poi terminato con i dolci: la gubana, tiramisù e tortino caldo.
Con acqua e mezzo litro di vino abbiamo speso 114€.
Assolutamente raccomandato!
ChiaraP
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10 Gennaio 2025
10,0