Mandatory stop when we return home from Bologna.
Excellent quality of the meat, a more unique than rare wine list, excellent preparation by the sommeliers.
It's always a pleasure to come back to you.
Thank you for taking catering so seriously, few places in Italy are like Fattoria del Campiglione which you can trust blindly.
Roberta D.
.
22 Agosto 2024
10,0
Great experience as a vegetarian
Anilord
.
17 Agosto 2024
10,0
Welcoming environment, great variety of excellent meats, a mind-blowing wine list, excellent cold cuts and cheese platter
Mariella Broggi
.
04 Agosto 2024
10,0
Excellent restaurant, excellent service, very kind staff, delicious food, lovely environment, we will definitely be back😍😍😍😋😋😋
Anna Sangermano
.
04 Agosto 2024
10,0
My favorite meat restaurant the best in my opinion!!
Davide Damiano
.
21 Luglio 2024
10,0
Excellent experience, good food and service. free parking with tips as desired, because if they don't ask for anything you'll want to give something. Wheelchair accessible entrance. Try the fresh porcini mushrooms in the salad
Michele tarantino
.
30 Giugno 2024
10,0
Extremely courteous and pleasant staff. They helped us choose the most suitable meats and combinations. Everything was excellent: the meat, the wine, the desserts and the drinks to pair with the dessert. We will definitely be back.
Luisa Vallefuoco
.
27 Giugno 2024
10,0
unique experience! the choice of meats is among the largest I have ever seen, they visited the cellar and I was fascinated. the refinement and originality of the place make it unique and unforgettable thanks also to the preparation and guidance of the sommeliers and waiters, truly a great staff that contributes to a magnificent experience!
Vincent sant
.
08 Giugno 2024
10,0
Locale che frequento da almeno 15 anni il quale manifesta e conserva come sempre il suo senso d’accoglienza e storicità.
Il menù ben strutturato e con prodotti di qualità e’ accompagnato come sempre dal suo attento,cordiale e longevo personale.
Buono il rapporto qualità prezzi.
Unica pecca credo sia stata negli anni l’eliminazione della pietra lavica rovente che per alcuni tagli di carne resta fondamentale(se ti da fastidio il fumo delle carni non vai in braceria)ed impiattamento e preparazioni che nel tempo sarebbero potute migliorare almeno a livello visivo.
Location comunque garantita!
Buona ospitalita e accoglienza.
Antipasto vario con tagliere di salumi.
Un buon taglio di carne che però risulta freddo all’interno, e considerando il posizionamento sicuramente non economico del locale, mi sarei onestamente aspettato un remake della pietanza invece di una piastra calda al tavolo.
Buon vino e dessert nella norma.
Comunque da riprovare
bejAz
.
12 Marzo 2024
6,0