... today we went with some friends to eat mixed fried food... family atmosphere, courtesy of the super staff... I recommend it, everything is super good thanks for everything you do... well done....
Chiara Aburra'
.
23 Febbraio 2025
10,0
We ate the Piedmontese mixed fried fish: savory fried fish, sweet fried fish and fried fish... but fried fish is not part of the Piedmontese tradition!... the fried fish was passable, but nothing exceptional....
Maddalena Tosco
.
09 Febbraio 2025
6,0
Excellent for great traditional Piedmontese cuisine
Riccardo Deservi
.
09 Febbraio 2025
10,0
Perfection is relative, but the balance between food, service, environment and price is at its best when everything moves in harmony. Well done!
Paolo Alocco
.
27 Gennaio 2025
10,0
I had a very good time and the prices were excellent
Alessandra Destefanis
.
29 Dicembre 2024
10,0
Place located in the historic center of Vigone, the car park can be easily found by proceeding towards the square and walking a bit. The restaurant is in Piedmontese style with brick vaults, it is furnished with antique objects (sideboards, pendulum, piano forte and various instruments)... very full, but fascinating. There are many rooms and on some evenings they play live. For our dinner with friends they recommended us to a small room, we ate bagna càuda and pasta for the children. Abundant dishes, wine, barbera in bulk, precise and attentive service. Perhaps the vegetables are not very varied and not too abundant. I suggest booking in advance.
A.C.
.
15 Dicembre 2024
6,0
Wonderful place, quality food, very kind staff, very honest price, ancient Piedmont atmosphere
ALBERTO COPYS
.
25 Novembre 2024
10,0
Excellent restaurant for business lunches. I'll try this on the weekend too.
Nadya Pavanello
.
24 Novembre 2024
10,0
Villar Pellice (TO) 31.08.2024 - Matrimonio di Ylenia e Luca. - Recensione più che positiva e consigliabile di Gianluca, Patrizia, Edoardo e Beatrice di Savona e Genova.
In questa indimenticabile, fantastica e meravigliosa giornata, oltre all'immenso piacere di assistere al matrimonio di Ylenia e Luca, abbiamo avuto anche la fortuna di "incappare" nel catering organizzato dalla "Cappellari - La Cucina Piemontese" di Vigone (TO). Non possiamo che dare un voto Altissimo a tutta l'organizzazione: un aperitivo con vino e, non da meno, bevande di ogni genere accompagnati da un'infinità di prelibatezze, dagli affettati - oltre ai salumi di vario genere, tra i quali spiccava la contesissima "Salsiccia di Bra" - ai diversi tipi di formaggi , agli arrosticini, salsiccia, wurstel cotti al momento sulla brace, spiedini salati e dolci, ad esempio di frutta. Sicuramente ci saremo scordati qualche altra prelibatezza, ma credeteci..,,è complicato ricordare ed elencare tutto, perchè c'era veramente una grande varietà di prodotti. Non da meno è stata la cena successiva con antipasti primi e secondo di ottima qualità con prodotti, evidentemente locali, il tutto condito da un servizio ai tavoli veramente impeccabile con giovani ragazzi molto professionali, ma con una delicata cortesia, che in questo genere di lavoro non è sempre scontata. In poche parole un catering che tutti dovrebbero avere il piacere di provare prima o poi.
Complimenti
VOTIAMO 10 e lo consigliamo vivamente.
Gianluca, Patrizia, Edoardo e Beatrice di Savona e Genova.
Gianluca B
.
14 Settembre 2024
10,0
Ho cenato qui con amici una sera di settembre. Cucina ottima locale piatti super abbondanti. Personale cordiale prezzo nella norma
Paris2.0
.
12 Settembre 2024
10,0