We had a great time! Friendly and welcoming waiters. Refined and sophisticated food with a mix of “retro” flavors that encourages you to experiment and taste traditional local dishes. After dinner they invited us to browse their cellar and food shop (they are also open to the public during the day).
Tamara Mogildea
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22 Giugno 2025
10,0
Really high quality food, I will definitely go back
Jack Deee
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14 Giugno 2025
10,0
A good traditional restaurant. I really enjoyed the first courses, the risotto with snails was superb. I liked the second courses less. Excellent value for money.
Paola Sajetti
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14 Giugno 2025
8,0
(Traducido por Google) Cocina excepcional.
(Original)
Cucina eccezionale.
Dimitri Bellini
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12 Giugno 2025
10,0
You can read everything, and this review certainly won't make the difference. But for me, Caffè La Crepa is an incredible place.
It's not the first time I've come. Here I rediscover the flavor of family Sundays, but also the emotion of the unexpected. A tradition that is renewed with respect, without the need to amaze at all costs. River fish, the real one, like it used to be.
The service is impeccable, the cellar also speaks the language of contemporary wines, and for those who - like me - have intolerances, there is always sincere attention, not just declared.
A place of the heart, where you can learn, where you can really get to know a territory and its thousand nuances.
Highly recommended.
sara ugo baudino
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11 Giugno 2025
10,0
I returned to La Crepa for a group dinner, they welcomed us in a space prepared with great attention to detail, even the printing of the menu (personalized with the possibility of choosing according to allergies / intolerances). Each time it is a journey through quality raw materials, dishes resulting from research that do not forget tradition, surprising combinations and great ability to describe ingredients, preparation and details. Interesting wine list. Highly recommended!
Alessandra Gelmini
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07 Giugno 2025
10,0
This out of the way restaurant is outstanding. Well worth the drive.
Amanda Harrold
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03 Giugno 2025
10,0
Everything is refined from the wines to the river fish and the ice cream. Perfect
The impeccable service
The square and the decor of the place are the backdrop to everything
Davide
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03 Giugno 2025
10,0
Un tuffo nel passato. Annoverato tra le migliori trattorie italiane, il locale è situato in un elegante palazzo liberty. La proposta rispetta tutta l’autenticità del luogo. Abbiamo iniziato con una golosissima polpetta offerta come entree, per poi proseguire con antipasto La Crepa. Di altissima qualità e gusto i salumi, accompagnati dalle verdure in giardiniera. Un vero must il Marubino ai 3 brodi, peraltro servito in un’ elegante porcellana. Imperdibile anche lo zuccotto con gelato e macedonia di frutta. Apprezzata anche l’accoglienza e professionalità di tutto lo staff.
Chiara R
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27 Maggio 2025
10,0
Un bel pranzo domenicale con le nostre mamme per celebrare con gusto la loro festa. La scelta è caduta su questo locale che sorge a ridosso di tre province: Cremona, Mantova e Parma e adagiato su quel lembo di pianura padana tra l’Oglio e il Po.
Il ristorante fa parte a buon titolo del circuito de Le Premiate Trattorie Italiane e lo si vede subito dalla loro proposta che è di netta impronta tradizionale con predilezione per le materie prime locali, tra cui spiccano i pesci lacustri e d’acqua dolce, le verdure e le paste fatte in casa.
I primi piatti hanno raccolto un unanimità di apprezzamento da parte di tutta la tavola: il riso all’onda con lumache e verdure era divino, elegante ed esteticamente raffinato. Stesso giudizio per i passatelli in brodo di storione affumicato con asparagi.
Qualche riserva, sempre unanime, sui piatti di carne vera e propria: il bollito e l’osso buco erano infatti piuttosto asciutti, sfilacciati e poco morbidi al morso.
Il mio piatto di animelle arrosto era invece delizioso.
Per terminare il mio pranzo ho ordinato un antipasto a base di pesce, composto da luccio su polentina, anguilla, trota e pescetti in carpione. Molto buono.
Il vino è stato una piacevolissima scoperta e di questo ringrazio il patron che ce lo ha suggerito. Si tratta de La Santella del 2022, uvaggio della valcamonica prodotto da Togni Rebaioli a base di Chiavennasca, Merlot e Cabernet Franc con un’aggiunta di Erbanno.
Conto onesto e assolutamente in linea con la qualità dell’offerta.
Olmo75
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11 Maggio 2025
10,0