Arrived at an inane hour welcomed by Hassan..... Very kind and joking he welcomed us putting everyone at ease.... everything very good and the chef really knows how to do his job. The photos do not do justice to the goodness and delicacy of the raw material.... we will return. AND YOU COME!!!!!!!
Nicola Papini
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09 Maggio 2025
10,0
A little trip from Parma, thanks to the owner, a very kind and cheerful person, a nice family, excellent food and an elegant and quiet place....thanks we will be back
barbara bellinghi
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09 Maggio 2025
10,0
Great expectations since we are fans of the owner on social media, he did not disappoint us ... indeed, he is a pleasant company having many things in common. Quality fish and large quantity, rating 10!
Sma3il Radif
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09 Maggio 2025
10,0
I was really impressed with the quality of the fish served at Hassan's restaurant. The dishes are fresh, tasty and cooked with great attention to detail. The service is friendly and the atmosphere welcoming, perfect for a relaxing dinner. I highly recommend this place to anyone who loves good seafood. Congratulations to Hassan for the excellent work!
Khalid Al Mohammadi
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08 Maggio 2025
10,0
All excellent value for money and excellent quality food
Tina Rinaldi
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03 Maggio 2025
10,0
We came expressly from Bologna thanks to a very inviting video posted on social media. Excellent value for money, you pay for what you eat, finally a place to eat quality fish. Friendly and very kind owner. A nice experience.
Matt P
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29 Aprile 2025
10,0
We ordered Il Cargo Del Marinaio
Excellent fresh fish!!!
Our dog Napo was welcomed without problems thank you very much
Anna lai
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28 Aprile 2025
10,0
The coastal restaurant in three words welcome, professionalism and quality
Mustapha Ennaslaoui
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13 Aprile 2025
10,0
Recensisco molto volentieri questo luogo, abbiamo mangiato benissimo, con un servizio al tavolo accurato. Se passate per Modena ne vale il passaggio, piatti squisiti al prezzo giusto.
Paolo G
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25 Marzo 2025
10,0
Di passaggio per affari mi sono fermato per uno spuntino veloce.
Ho trovato invece un ambiente che dava molto di più.
Comunque ho dovuto accontentarmi di un antipasto e di un primo piatto….. ma ……
l’antipasto di moscardini è risultato gradevolissimo.
Come lo è stato il piatto di ravioloni al burro e salvia.
Fatti rigorosamente a mano come da tradizione emiliana.
I piatti di pesce che ho visto sfilare tra i tavoli mi ha confermato che il locale deve essere molto conosciuto, anche perché i commensali erano del luogo.
Servizio attento e veloce.
Prezzo nella media.
Roberto M
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09 Gennaio 2025
8,0