The pizzoccheri are excellent, I recommend them
Caterina CANNIZZARO
.
11 Agosto 2024
8,0
Everything was excellent, we took advice on the off-menu and it was a great choice. Perfect service and top waitress.
Stefano Lugas
.
10 Agosto 2024
10,0
Lovely staff, fast and well done service. Advised!
Alice Perez
.
09 Agosto 2024
8,0
Food Always up to par!!
Service....good
Excellent friendliness
Riccardo Tacca
.
31 Luglio 2024
8,0
Beautiful summer setup, what can we say about the menu? Very good!! Excellent wine list. Perfect service, kind, helpful, fast and friendly guys. Alessandro and Margaret took care of us, phenomenal! 👏👏
Simona De Paola
.
27 Luglio 2024
10,0
They gave it a touch of modernity with the addition of a super cute wood and glass veranda and the possibility of eating outdoors. Good food, very friendly and attentive staff, low prices. To try!!
Marina Saietti
.
16 Luglio 2024
8,0
Delightful lunch on a Saturday trip. Choice between inside (characteristic with elegant wooden furniture) or outside, under the umbrella on a cool midday.
Courteous and extremely helpful and punctual service.
Typical dishes always exceptional and with a full and genuine taste and generous portions. Absolutely worth trying are the classic Valtellina pizzoccheri and Valtellina-style Saracen rags with gorgonzola. Zingonio (very thin grilled beef, rolled on a wooden stick) delicious and delicate and for polenta lovers, jugged venison or mushrooms which are spectacular.
The homemade desserts are highly recommended, especially the tiramisu or the blueberry cake.
Prices are absolutely normal and competitive for such a vast and tasty offer in the center of Aprica.
L'angolo degli scrittori
.
14 Luglio 2024
10,0
Welcoming restaurant, kind, knowledgeable and friendly staff (especially Alessandro, no. 1).
Typical Valtellina cuisine, very good.
Highly recommended!!
Rebecca Dusi
.
16 Giugno 2024
10,0
siamo su al passo di aprica, una strada interna rispetto al corso principale. il locale si manifesta con un dehors chiuso, ma all'interno troviamo piu' sale per accogliere gli ospiti. scorrendo il menu si ripercorrono tutte le pietanze della zona e la scelta non e' facile. raccoglie la comanda una signora molto cortese e cerimoniosa. abbiamo scelto un cacciatorino di cervo con pane abbrustolito buona combinazione, imperdibili pizzoccheri legati alla perfezione con il formaggio fuso, cervo in salmi' con polenta taragna molto gustoso. come dessert abbiamo diviso una porzione di crostata di grano saraceno eccellente. da bere una mezza bottiglia di valtellina superiore in linea con le altre portate. in 2 pex abbiamo speso 77 euro. pietanze davvero perfette servizio accurato quindi perche' non il massimo? l'ambiente di baita montana con bella stufa in maioliche e' coerente con il contesto ma risulta un'immagine molto sfruttata.
SERGIO M
.
01 Maggio 2024
8,0
Abbiamo cenato in questo locale ed ora tutto molto buono. Sciatt, salumi, polenta e funghi e pizzoccheri. Anche il personale gentile ed i prezzi giusti. Consigliato!
Fede_Ste20
.
16 Febbraio 2024
8,0