It has always been our favorite restaurant. Very kind and friendly staff. There is a lot of attention to customer requests. Exquisite first courses, but for me the second courses are the best.
Lorella Benazzato
.
11 Maggio 2025
10,0
Truly super cuisine! First courses, second courses, side dishes and desserts of great quality, plus the manager Alessandro is truly a special and unique person. Absolutely worth visiting
Andrea Luzzi
.
26 Aprile 2025
10,0
A family welcome, exquisite sweet and savory cakes, Filippo and the Top 🤩, we will gladly return
Carmen Popa
.
22 Marzo 2025
8,0
Nice and very clean place. Friendly staff and good food, with generous portions. Venetian tradition with a touch of innovation. Advised
Rita Maria Fenini
.
02 Marzo 2025
8,0
I came to this restaurant for the first time a week ago, as a guest of a colleague who was offering dinner as she was retiring. I found everything very good, so much so that I wanted to go back today with my husband and couple of friends. The place is not large but is very well looked after, tables well spaced so you can talk in peace, very friendly and attentive service. And the food for me was really excellent and with generous portions: homemade pasta with very tasty sauces in their simplicity. We had bigoli with cheese and pepper, bigoli with creamed cod, tagliatelle with court ragù and rigatoni all'amatriciana and we all licked our chops! Second courses equally refined, also in presentation and very good. Finished with super desserts! The house wine is also very good. Fair price for quantity and quality of the offer. Well done, we will be back again and again!!
Stefania Bellin
.
02 Marzo 2025
10,0
Excellent, quick, honest business lunch, recommended
Pippoteo
.
26 Febbraio 2025
10,0
Practically perfect dinner, a heartfelt thank you to all the staff.
Roberto Bonecher
.
24 Febbraio 2025
10,0
Friendly staff, very good food.
Fully satisfied
Piero Costi
.
23 Febbraio 2025
10,0
Di ritorno da Verona passiamo da Padova e cercando su Google un ristorante vicino l’uscita dell’A4 ci attira l’attenzione La Casa per le foto dei piatti. Situato in una via comoda da raggiungere da fuori risulta semplice ma ordinato, ma è entrando che ci ha sorpreso: bello, pulito, ordinato e anche elegante con una bella musica di sottofondo. Ci accoglie subito il titolare simpaticissimo che ci spiega dettagliatamente i piatti e le tipicità della zona e ci illustra i fuori menù del giorno. Prendiamo gnocchi con ragù bianco di cortile e bigoli cacio e pepe, entrambi strepitosi, pasta rigorosamente fatta in casa. Come secondo pollo al forno con patate buonissimo nella sua semplicità. Da notare che tutte le carni bianche sono biologiche e provenienti da un piccolo allevamento del luogo. Ottimo il pane fatto in casa. Conto giusto per la bontà dei piatti. Ci torneremo molte volte, lo consiglio a tutti, una chicca nella periferia nord-ovest di Padova. Per il titolare: siamo i ragazzi della gelateria di Cattolica, ti aspettiamo.
Riccardo Cagiola
.
17 Febbraio 2025
10,0
Premetto dicendo che nonostante fossimo quasi fuori orario di pranzo, il proprietario ci ha accolto con estrema gentilezza, cosa non comune. Il locale è bello e accogliente e il personale molto gentile e professionale. Io e mia figlia abbiamo pranzato con un piatto di pasta fatta a mano mentre mia moglie ha preso una quaglia disossata. Poi abbiamo concluso con dei cannoli siciliani. Prezzo giusto. Tutto veramente buono. Quando torno a Padova sarà un obiettivo da non dimenticare
Giuseppe
.
17 Gennaio 2025
10,0