This charming, family-run restaurant by the bridge is a favorite among locals. Note that the kitchen closes at 3 pm—so if you’re a tourist, plan accordingly. We arrived on a Saturday around 4 pm, which meant no warm meals were available, although the shop/café remains open until 7 pm
Yi Ji
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29 Marzo 2025
10,0
They told me exactly how I found it. They welcome you at the entrance in a former grocery/butcher shop (I don't know) with hams hanging from the ceiling, if you eat inside you find a small room with about ten tables, sitting on stools. Courteous and fast service. There's no point in talking about the food... I arrived on Saturday at 2:30 pm and waited (and ate) from 3:00 pm onwards because it was packed but they sat us down and served us anyway. We ate the tortelli (in that area they have thick pasta) with three different toppings: the wild boar one is phenomenal. Given the time I skipped the second course but I imagine it's amazing like the first courses and... the desserts (another excellent thing). Fair price.
Michele Trinci
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28 Marzo 2025
10,0
Wide choice of typical Tuscan gastronomy products, a place rightly frequented for its high quality, for lunches and snacks.
Paolo Mazzocchi
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21 Marzo 2025
10,0
Excellent Tuscan cuisine. Delicious cheeses and cured meats. Really excellent homemade potato tortelli.
Laura
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15 Marzo 2025
8,0
Excellent food, fantastic staff.......
fabrizio guidi
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06 Marzo 2025
10,0
Rustic but nice atmosphere, delicious food, tavern service with typical Mugello cuisine.
Carlo Guiducci Fortini
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01 Marzo 2025
10,0
This place has a special place in my heart and stomach ♥️
Cioppino27
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19 Febbraio 2025
10,0
As always this time too, once the excellent lunch was over the thought was:
we will return as soon as possible. We had lunch inside in a very nice setting, the tortelli are fantastic, but everything else is also delicious, in fact every course that passes becomes a desire. Another nice thing is the staff who are always kind and attentive. Whether for a sandwich or for lunch outside or inside, a place is really worth it, certainly on Sunday if you don't book you'll have to queue, but it's worth it.
Giuliano Luchi
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17 Febbraio 2025
10,0
Ristorante a Vicchio vicino a an antico ponte, quando si entra si vede un bancone con affettati e formaggi buonissimi, i prosciutti sono appesi al soffitto.
La pasta è fatta a mano, noi a bbiamo assaggiato un antipasto misto dove gli affettati erano ottimi.
I tortelloni ripieni di patate al sugo di anatra una vera specialità molto sostanziosi.
Il coniglio ripeno, l arista con cipolle piatti della tradizione molto gustosi.
Dolci buoni.
Vino della casa da migliorare, i tavoli sono piccoli così comecla, sala.
Mi è piaciuto molto.
Giovanni Covoni
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03 Gennaio 2025
8,0
Ormai sono sempre più rare le trattorie così, a conduzione familiare dove la pasta i tortelli e gli gnudi vengono fatti a mano, la qualità dei prodotti è eccezionale e le porzioni sono abbondanti. Ottimi gli Gnudi, si sente il gusto della ricotta di pecora da provare, buonissi i tortelli mugellani con funghi porcini e poi una favolosa rosticciana con una vassoiata di porcini fritti, sublimi, il personale è cordialissimo e simpatico. Prenotate per tempo perché è sempre pieno. Conto finale ottimo.
Fabrizio M
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12 Ottobre 2024
10,0