Magical atmosphere, excellent food quality. Very sorry that the municipality had the outdoor area dismantled (one of the most beautiful in our area)
Compliments to the owner gusto 10
Luca Giachino
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23 Maggio 2025
It's hard to get here, but it's definitely worth it. Such juicy steaks, sauce, desserts... I haven't eaten such flavorful dishes in a long time... top-flight cuisine
Rena Sta
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20 Maggio 2025
A true refinement in the historic center of Albenga, an outdoor area with beautiful plants that integrates well with the context. High quality food products and professional service.
Mario La Monaca
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16 Maggio 2025
Enzo and Vittoria are wonderful people and the cellar is a unique space where you can eat like a god!
Nicola De Ieso
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14 Maggio 2025
The Kingdom of goodness and friendliness in the center of Albenga. Stunning location.
Thanks Enzo and his staff
We came specifically from Cremona to try this magical restaurant and celebrate a birthday! What can I say... Top! High quality genuine products from appetizer to dessert 😍! Friendliness is at home! I definitely recommend it to anyone passing through Albenga! Even the honest bill! Great Artichoke King❤️🔥
Mirco Ripari
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02 Maggio 2025
Dinner with friends last night. Short menu but very good dishes. Selection of top class cured meats. And the place has a very special touch, a very welcoming and pleasant environment. Recommended experience 👍
Roberto Mandrile
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02 Maggio 2025
To taste the artichoke like you don't get at home, the dessert is brilliant.
Cristiano M.
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25 Aprile 2025
Un aperitivo e cena fantastica . Mitico tagliere , primi buonissimi . Luogo magico col
Mitico enzino sempre gentile ! Posto top !!!
vivimero
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05 Aprile 2025
Immersa nel suggestivo scenario delle mura storiche di Albenga, la cantina offre un’atmosfera accogliente e ricca di tradizione. Siamo stati accolti con calore dal titolare Enzo e serviti con cortesia da Ivan, mentre lo chef Andrea ci ha guidato in un viaggio culinario all’insegna del carciofo.
Il menù, ricco e variegato, ha visto protagonista il carciofo in tutte le sue declinazioni: dai carciofi spadellati a un’insalata fresca arricchita da scaglie di grana 24 mesi DOP, fino a una calamarata dal sapore intenso. La tradizione italiana è stata onorata con una classica amatriciana e un gustoso coniglio alla ligure, accompagnato da prelibati carciofi e olive.
Il tocco finale è stato un dolce sorprendente, dove il carciofo sciroppato si è fuso armoniosamente con un crumble di olive taggiasche, regalandoci un dessert unico nel suo genere.
Un’esperienza culinaria autentica, perfetta per chi cerca sapori genuini e un servizio impeccabile in un contesto storico e affascinante. Torneremo sicuramente!