Nice place, very helpful and attentive staff. Fresh and quality raw materials. Price in line with the average of the places in the area, only flaw is the cover charge, a bit excessive...
Luigi
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11 Maggio 2025
8,0
Really satisfied to have eaten in this place where customer care, professionalism, kindness and care make the essence of the main distinction. We felt looked after and welcomed at the top. The professionalism and quality of the fish (linguine with scampi and asparagus and scallop gnocchi) amazing dishes accompanied by refined nectar!!! Must try!! 🔝🔝🔝
Alessandro Mazzer
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02 Maggio 2025
10,0
5 stars without hesitation! The service was impeccable, the staff were very friendly and professional. The food was simply divine! The fish was fresh and prepared with care and attention. The main course was a true masterpiece! The price was more than reasonable considering the quality and quantity of the food. I highly recommend it to all fish lovers! I will definitely be back!
Massimo Leanza
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25 Aprile 2025
10,0
Excellent service and food, nice place.
Monika Gajarova
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13 Aprile 2025
10,0
We visited La Cambusa with 2 people. 2 x each around 7 p.m. It was no problem getting a table.
We each chose a multi-course menu with a Friuolano as a wine accompaniment. This means we each have around €60 per person. on the invoice. However, the dishes were always well prepared and tasted excellent. The service was also rated as very good.
Matthias S.
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08 Aprile 2025
10,0
A cozy restaurant in the heart of the city. Friendly staff. The fish dishes, in particular, are highly recommended.
Florian Fuerst
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03 Aprile 2025
8,0
L'ambiente è semplice ed accogliente. Il servizio ospitale e professionale. La qualità dei cibi molto buona. Buon rapporto qualità prezzo
renatina17
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23 Febbraio 2025
8,0
We have been dining with them several times for 10 years now. Their starters and fish dishes are excellent, accompanied by an excellent sparkling wine, served by attentive waiters who, like the owner, are always very professional and friendly. If you end the evening by tasting "La Pastiera Napoletana", prepared by the owner's wife, I think you will ask for a piece to take home. The prices are in line with the market and the always full tables are a confirmation of this.
Giacomo Giacobazzi
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20 Dicembre 2024
10,0
Novembre non è il mese adatto per godersi la bellezza di questo bellissimo paese con antiche memorie storiche e bellissime spiagge. Ed essendoci venuto per dei lavori in casa, alla sera da qualche parte bisognava pur andare a cenare. Da una ricerca, locali aperti erano pochissimi ed ho deciso di provare uno nuovo per me : “La Cambusa”.
Piccolino, pochi tavoli, ma carino, caldo e tanta cordialità del personale. Accolto da Salvatore, il proprietario, mi ha dato un tavolo predisposto con signorilità classica ed Erion educato e sorridente, mi ha proposto un menù a base di pesce. Ho scelto “ Lasagnette con sugo di Scampi alla Busara”.
Di una bontà rara , un gusto tipico degli scambi e la cottura perfetta, fatta da Antonietta, la chef del locale. Poi un ottimo dolce, una catalana, presentata in modo originale. Guardate le foto e vi convincerete che la Cambusa merita una visita.
Solo un suggerimento, che non toglie nulla al gusto squisito : gli scampi è opportuno tagliarli almeno sul carapace, se non anche sul ventre, per facilitare l’accesso alla ottima coda.
Tornerò sicuramente, anche perché il costo è stato del tutto adeguato.
Alberto Z
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21 Novembre 2024
10,0