When they say that catering is an art, well I think of a place like this. The dishes express with truthfulness the Genoese translation.
If you are passionate about wine, you are in a temple.
Claudia Cenci
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24 Giugno 2025
10,0
Beautiful location, excellent traditional Ligurian dishes. Excellent service. Fair price considering the awards received.
Sofia Pasetti
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21 Giugno 2025
10,0
Just exceptional, great food, fantastic wine list, and overall quite reasonable pricing. A true gem.
Francesco Oddone
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20 Giugno 2025
10,0
Pleasant surprise. Professional and very knowledgeable staff. Excellent wine list. Deserving of a Michelin star
maurizio martini
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16 Giugno 2025
10,0
No longer a Trattoria, but a refined place that has managed to maintain a strong connection with the territory. Probably the best in the area.
Marco Corsiglia
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14 Giugno 2025
10,0
Best Pesto ever.
Best wine Cellar.
Best view.
Best atmosphere.
Best service.
Best sommelier.
❤️❤️❤️
rafiolebarjo
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10 Giugno 2025
10,0
Trattoria on the heights of Lavagna in a splendid environmental context, excellent location, traditional Ligurian dishes skillfully revisited and well presented. Definitely quality food, fast and professional service, decidedly important wine list.
Franco Mura
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09 Giugno 2025
8,0
I would define it more as a restaurant than a trattoria. A beautiful and welcoming place, you can feel that there is a lot of work behind it. The interior is well-kept, with many images of times gone by, it has a vast view of the valley which is very green. The service is attentive and kind. The food is good. We ate stuffed pasta, gnocchi, Il daino (sacrificed served in a small bowl), very normal fried foods and desserts which were also normal. They have a wide selection of wines presented by a sommelier, it is the first time that I have found such a service in a trattoria which could justify the cost of lunch which is a little high for what I ate. The taste of the food, however good, did not surprise me. In any case, if you want to eat at Brinca you have to book in advance.
Marina Baiardi
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08 Giugno 2025
8,0
Ero già stata qui anni fa e ogni volta è una conferma. La strada per arrivare non è comodissima ma ne vale la pena, immersi nel verde tra pace, buon cibo e buon vino.
Il servizio è impeccabile, i vini ci sono stati spiegati e consigliati con cura.
Ci è stata portata come Entrée una polpetta di cabannina buonissima!
Abbiamo proseguito con Antipasti della nostra campagna ovvero il piatto con Prebugiun di Ne, raviolo alla brace, raviolo fritto, Baciocca di patate Quarantina Bianca Genovese, foglia di borragine fritta, Frisciulla al Pesto e gli altri.
Cabannina sotto sale: carne di razza bovina autoctona Cabannina, presidio Slow Food della Val d'Aveto maturata sotto sale (si scioglieva in bocca!)
Gli antipasti sono molto abbondanti divideteli per assaggiare diverse cose!
Io come primo ho preso i Ravioli di erbette cu tuccu di Cabannina tradizionale sugo Genovese di carne (davvero ottimi!)
Dolci: Torta cioccolato e mandorle, Panera con biscotto e Sacripantina
Con Due bottiglie di vino da 30€ abbiamo speso circa 60€ a testa. Consigliato!
Travelandcook
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05 Maggio 2025
10,0
Si trova sulle alture località Ne questo locale offre piatti tipici della tradizione ligure , ma è noto per i vini di ottima qualità dove giornalisti del settore , agricoltori e sommelier si incontrano per assaggiare e commentare assieme vini di tutto il mondo. Ho pranzato con antipasto misto e punta di vitello arrosto con purè, ma ho assaggiato i carciofi , la frittura mista ligure , tutto davvero squisito lo consiglio vivamente.
silos72
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26 Febbraio 2025
10,0