Superlative, we had lunch here on a Saturday, everything was excellent, impeccable dishes, it is not only the quality and goodness of the products that makes this restaurant stand out from others but also the skill and kindness of the owner, who explains the dishes with care and passion. Excellent value for money, highly recommended.
Michela Giuliani
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15 Marzo 2025
10,0
Excellent service but they don't do carbonara
Raffaele Salvatore Daponte
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15 Febbraio 2025
6,0
It is not practical for children
Giuseppe Mancini
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15 Febbraio 2025
6,0
Location classica ma curata con un’atmosfera calda.menu vasto e piatti buoni e ben presentati ma nell’insieme nulla che mi abbia colpito forse mi sono seduta con delle aspettative molto alte viste le recensioni positive lette!porzioni buone e buon rapporto qualità prezzo.servizio attento e cortese forse pochino lento!
Enricaulpi
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09 Febbraio 2025
6,0
We ate at this restaurant with my husband and some friends and we were thrilled! The food was truly delicious, each dish a real delicacy prepared with the freshest ingredients. The venue is super welcoming, perfect for a special evening. A round of applause to the waiter, who with his kindness and passion in telling us about the menu immediately made our mouths water! Everything was perfect, from the food to the service. I highly recommend it
adele favale
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08 Febbraio 2025
10,0
I was there for the anniversary and it's a really welcoming place. Small, with a vintage feel but without falling into kitsch, family-run but well organized and super helpful and kind staff. I appreciated the fact that the menu was explained item by item, although I feel sorry for the poor gentleman who has to do it for every person who enters! Dishes with fresh and quality raw materials, I will be back to try the fish.
Paola F.
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30 Gennaio 2025
10,0
Excellent restaurant from all points of view. Very original menu full of excellent quality dishes. Impeccable service. Highly recommended!
Patrizia Padovani
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26 Gennaio 2025
10,0
Raul always impeccable in illustrating his delicious dishes!!
Federico Specioso
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19 Gennaio 2025
10,0
All very good! Praise for the cacio e pepe and the zabaglione with berries! Highly recommended!
👏👏👏
Francesca Locci
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28 Dicembre 2024
10,0
Arrivati per caso eravamo in cerca di un ristorante sotto la pioggia ed un cliente che entrava ci ha incoraggiato a provare.
Un ambiente simpatico ed informale, ma subito, parlando con il proprietario sommelier blasonato si è capito che c'era sostanza seria.
I piatti molto buoni e gli ingredienti frutto di lavorazioni casalinghe.
Faccio solo un esempio che dovrebbe bastare, una misticanza con acciughe sotto sale marinate con olio nel quale ha macerato il loro tartufo (non essenza chimica!) e spolverate con lamelle di tartufo nero.
Io ho avuto l'impressione da una serie di indizi che anni fa c'erano stati riflettori che ora si sono affievoliti, ma la vita spesso mette di fronte a delle sorprese che se prese bene diventano un'infinita occasione di mutazione ed è quello che auguro al simpatico proprietario di non smettere mai di cambiare la muta della sua farfalla.
Assolutamente da provare
francesco c
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15 Dicembre 2024
8,0