If you go to Grottaferrata and don't eat at Briciola di Adriana, there's no point in going to Grottaferrata!
A c (AC)
.
26 Novembre 2024
10,0
Always a great experience, great food and great service as always!
Luigino Conti
.
23 Novembre 2024
10,0
The owner carefully explains each course and demonstrates a great love for catering. The starters were delicious, the various homemade pastas were superb, especially Adriana's swivels, a taste of the delicate and tasty oxtail and finally the delicate homemade zabaglione. We will definitely be back!
Serena p
.
16 Novembre 2024
10,0
The food is very good, excellent food, very nice environment, owner who gives advice on the menu, all excellent, we will definitely be back 💯💯💯💯💯
Anna Settimi
.
10 Novembre 2024
10,0
We have been coming to this place for years. The cuisine is simple but with exceptional flavours. Note of merit to the Girelle with porcini mushrooms, lamb and desserts.
Valentina Distefano
.
03 Novembre 2024
10,0
Really beautiful place, impeccable service. We ate there twice and took advice from the owner who surprised us with some truly exquisite dishes. Really excellent quality/price ratio
Luca Achille Megna
.
23 Ottobre 2024
10,0
Very pleasant surprise. Everything was perfect but the welcome and service were superb.
We tasted traditional dishes but in a different light 😉. We were actually highly undecided because we were curious about everything!!! The Millefeuille was pure lust❤️
Micaela Mele
.
20 Ottobre 2024
10,0
Super experience! Quality, courtesy and kindness make Adriana's Crumb a truly special restaurant! everything was delicious with a detailed explanation of the dishes, the service was a little slow, but understandable since we went on a Sunday and there were only two of us in the room! We will come back to visit you to taste the other proposals on the menu! good
Isabella Mirante
.
20 Ottobre 2024
10,0
…si perché il rischio dei giorni di festa, è di imbattersi in locali che non riescono ad affrontare la grande affluenza di queste giornate! Beh non qui perché oltre alla grande cortesia e professionalità del servizio, abbiamo potuto gustare i piatti “storici” del locale preparati e serviti in modo perfetto, davvero molto buoni! Ed allora ecco le zucchine alla velletrana eccezionali e la ciotolina croccante ai funghi porcini e poi le spettacolari girelle di Adriana, tutto squisito originale e servito con attenzione molta cortesia. Sicuramente ci torneremo in giorni normali, sicuramente sarà ancora più buono. Bravi!
Alberto M
.
15 Agosto 2024
10,0
Che c'è di meglio che fare un pranzo coi fiocchi la domenica in questo ristorante? Ci siamo tornati domenica scorsa e abbiamo mangiato divinamente, ben disposti dunque anche per fare una visita alla vicina abbazia di San Nilo. Raul ci ha coccolati, da degno figlio di Adriana, facendoci assaggiare le prelibatezze uniche che si possono gustare in questo posto. A presto!
Sabatino M
.
22 Luglio 2024
10,0