la boheme In Castellazzo novarese

6,8

Basado en 100 opiniones encontradas en 2 webs


tend

1
Di 2
in Castellazzo novarese
1
Di 1
di cucina Italiana in Castellazzo novarese

Gestione recensioni

Recensioni Nota
TripAdvisor 154 8.8
Recensioni Nota
Google 71 9
Отличный ресторан! Спасибо большое всему персоналу ресторана и особенно Марии. Нам повезло. Зашли вечером в день Святого Валентина и нам посчастливилось получить стол, когда до этого все столы были забронированы. В день Святого Валентина была возможность заказать как специальное предложение в этот день, так и по меню. Меню довольно таки большое. Мы заказали кальмара во фритюре, говядину и креветки. Всё было очень вкусно. Кухня работала очень быстро. В этот ресторане великолепный выбор вина. Не хотелось уходить. Видимо придётся вернуться)
Più commenti
in TripAdvisor
.
15 Febbraio 2025
10,0
Il locale è famigliare, il camino rende accogliente la sala e calda l’atmosfera. Il cibo è buono ma può essere migliorato. La paniscia, un primo piatto tipico novarese, fatta come la presenta il locale ha poco della vera ricetta novarese. Ciò detto, si è rivelato comunque un buon risotto (ma non una paniscia). Bisogna ammettere che la vera paniscia, ormai, nei locali è quasi impossibile mangiarla. I cuochi non la sanno più cucinare. Il vino è di buona qualità. Il conto nella media (ho trovato esagerato il costo del piatto dell’Hosteria rispetto agli altri antipasti, ma questo è un mio pensiero personale). Migliorabile la cacio e pepe e i plin. Bene gli antipasti anche se il gnocco fritto dovrebbe essere servito un po’ più caldo. È un locale che sta nella media, forse calato un pochino nelle pietanze rispetto all’anno scorso (ci ero stato nella primavera 2023).
Più commenti
in TripAdvisor
.
17 Novembre 2024
6,0

Ristoranti simili a Novara

6,8
107
Recensioni
6,8
108
Recensioni

Tre e trenta

21/06/2025: In the Piedmontese village of Maggiora, in the province of Novara, there is a characteristic place that transforms pizza into a creative experience: it is called Tre e Trenta and it is much more than a simple pizzeria! Here, classic pizzas coexist with pizzas with bold and unique combinations. The credit goes to Giuseppe, the pizza chef, who in addition to being friendly and kind to everyone, takes care of every detail of the menu, choosing high-quality ingredients and always offering new proposals. Among the "creamy" pizzas, the Dodici stands out: pumpkin cream, mozzarella fiordilatte, spicy salami and champignon mushrooms. Or the Rosy, a true little masterpiece: pistachio cream, fiordilatte, mortadella and dried tomatoes. And then there's "the old one! I won't reveal too much, but I suggest you look at the photo: it speaks for itself. Another feather in the cap of Tre e Trenta is the vegan proposal. Among all of them, the "Tempo" deserves to be mentioned: tomato, vegan cheese, tempeh, broccoli rabe and dried tomatoes. A vegan pizza that conquers everyone! The menu is vast and well-finished, with a wide choice of white and creative pizzas, as well as the possibility of having various pizza bases, including Kamut and multi-grain. The quality-price ratio is excellent! So what can I say? If you pass by Maggiora, you have to go there! I won't tell you anything else, I'll leave you with the pleasure of discovery!
31/05/2025: The location is to my taste because it is truly original I feel at ease .. and then the pizza, it is very good digestible.. I recommend you try it...you will return because today there are rare places where you feel good and eat well. And the wait is minimal.

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità