Excellent seafood, but the place is very noisy and the tables are too close together. Friendly waiters, but watch your bill.
Mirko Mori
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04 Agosto 2025
8,0
First time at La Bicocca restaurant, discovered through a TikTok video. We organized a family dinner for my birthday. We had a wonderful time, excellent service, and the waitress was very knowledgeable and courteous. She gave us the best advice. The oysters were delicious and fresh, the sea bass was fantastic, and I forgot to mention the recommended seafood fregola.
Highly recommended for everything overall, and we'll definitely be back.
rossella busnari
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01 Agosto 2025
10,0
Welcoming place, good quality food, good service, will definitely return.
Roberto Borelli
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28 Luglio 2025
10,0
Quality and freshness worthy of the best Sardinian restaurants in Milan: crudités, spaghetti and bottarga, and seared tuna are truly excellent! Highly recommended!
Maurizio Musti
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26 Luglio 2025
10,0
Seadas, liqueur, tagliolini with sea bass sauce. Excellent dinner.
Leila Romeo
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26 Luglio 2025
10,0
A wonderful dinner of colurgiones and seadas, impeccable service, and a perfectly reasonable bill. Myrtle to finish, complimentary. I hope to return to try the fish.
Fabio Ciarla
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13 Luglio 2025
10,0
Excellent quality, 360°! Exquisite raw fish and superb Catalan lobster. Keep it up!
Francesco Acefnors
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06 Luglio 2025
10,0
First time in this cozy restaurant that serves typical Sardinian-influenced menus in the right portions with a touch of friendliness and very attentive service.
Excellent fregola with seafood and
Moscardini to 😱.
We will be back
Lauretta Crimella
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06 Luglio 2025
8,0
Il locale è specializzato nel pesce (crudo e cotto) e specificatamente nella cucina sarda. Ci siamo stati in famiglia (4 persone) prima di recarci al Teatro degli Arcimboldi che si trova a poca distanza. Avevamo il tempo contato ma il ristorante ci ha supportato alla grande. Spaghetti vongole e bottarga ottimi; altri hanno preso i culurgiones ed erano ottimi pure quelli; alla fine ci siamo concessi tutti le seadas; ottime pure quelle; vino Argiolas molto buono. Servizio attento, tutto il personale gentilissimo e molto cordiale. Ritorneremo sicuramente !!!
Paolo P
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26 Aprile 2025
10,0
Mi piace andarci perché si mangia sempre molto bene! Lo chef Antonio con Maddalena, Basilio, Genni, Gaetano e Raffaele sempre premurosi ed attenti. Materia prima top...da lode crudi freschissimi e....una varietà di piatti da provare!...per non parlare dei dolci..troppo buoni e sempre delle novità stuzzicanti!
Savina F
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07 Marzo 2025
10,0