Ottima trattoria piemontese, entrando sembra di tornare negli anni 80 (arredamento molto datato), ma i legittimi dubbi vengono spazzati via dal sorriso di chi ti accoglie e dal tagliere con ogni tipo di salame che ti portano al tavolo (vedere foto per credere). Menù fisso (almeno la domenica), oltre ai salami citati, abbiamo mangiato: 4 antipasti semplici ma eccellenti (vitello tonnato, carne cruda, vuol au vent con fonduta ed involtino fritto prosciutto e formaggio) due primi (agnolotti al sugo d’arrosto e tagliatelle al ragù), arrosto con patate fritte, dolce, acqua, vino della casa, caffè e digestivo. Svariati ripassi (ho preso il bis praticamente di tutto) e conto finale di 30 euro a testa. Non è un locale “pettinato”, ma chissenefrega: avercene ancora di posti così… Torneremo senza dubbio, sperando di ritrovare quell’atmosfera ormai persa: tra carbocreme e vellutate varie (che lasciano il tempo che trovano…) molto meglio una cucina di sostanza che quella bella solo alla vista
Massi
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01 Aprile 2025
10,0
Small village restaurant. Good food and friendly, helpful staff. The only flaw is that if you ask for an invoice it is still in paper form and not electronic, not a big problem but it could create a queue at the checkout. In general I recommend it
victor poggi
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28 Febbraio 2025
10,0
I must admit that I have never seen a trattoria like this... first of all kindness reigns supreme and the quality and abundance of the food make the lunch very, very satisfying at a very modest cost... without wine but with a large pot of pasta and beans while I had a plate of fusilli and a second course with a breaded steak of considerable proportions with a mixed buffet side dish and an excellent sweet bunet and a tasty coffee €15.00
Congratulations for the service and the good cook... congratulations
Claudio Niro
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11 Febbraio 2025
8,0
In short, corporate diner level, but I wouldn't say typically Piedmontese cuisine. Then there's little olive oil that comes in sachets. Quality / price quite good.
Paolo Sacchettini
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07 Febbraio 2025
6,0
Typical Piedmontese trattoria, with traditional dishes. Clean and informal environment.
Good value for money. Welcoming, friendly and helpful dining room staff.
If I can give some advice, I would include dishes for a vegetarian choice (it should be underlined that even though there were none, the kitchen tried to make up for it).
Renzo Oliva
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12 Gennaio 2025
6,0
Lunch characterized by well-cooked typical dishes, with quality ingredients and generous portions. Courteous and punctual service. A bit retro but tidy and clean. Compliments to all the staff but, above all, to the expert hands of the chef.
Alessandro Romano
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28 Dicembre 2024
10,0
Excellent complete business lunch for €12.
Including buffet starters
Fast service.
A Destefanis
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05 Dicembre 2024
8,0